BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.485,50
HABER /  SPOR

70 kadınla skandal parti! Mesut Özil ve arkadaşları uyuşturucu içerken görüntülendi

Arsenal forması giyen futbolcular, sezon öncesi bir partide "Hippy Crack" adlı maddeyi kullanarak kendilerinden geçti. Partide Mesut Özil, Aubameyang ve Lacazette de vardı.

Abone ol

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'in yıldız futbolcularının adı büyük bir skandala karıştı. Futbol hayatına Arsenal'da devam eden Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in de aralarından olduğu Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette, Matteo Guendouzi ve Henrikh Mkhitaryan gibi futbolcular, sezon başlamadan önce, 'Hippy Crack' adlı nitrojen oksidi soludukları anın görüntüleri ortaya çıktı.

İngiliz medyasında yer alan ve tüm dünyada şok etkisi yaratan görüntülerde futbolcuların nitrojen oksidi balondan çektikleri görülüyor. Balondan çektikleri uyuşturucu maddenin etkisine giren futbolcuların oturdukları koltuklara yığıldıkları ve saçma davranışlar sergiledikleri anlar İngiltere'de gündeme bomba gibi düştü.

MESUT KENDİNDEN GEÇİYOR
Mesut Özil'in uyuşturucuyu çektikten sonra balonu Ermeni futbolcu Henrikh Mkhitaryan'a uzatıyor. Mkhitaryan balondan uyuşturucu maddeyi soluduktan sonra kendinden geçiyor.

70'TEN FAZLA KADIN KATILMIŞ
Özel partiye 70'ten fazla kadının katıldığı ve hesap olarak 30 bin sterlin (204 bin TL) ödendiği belirtiliyor. Takımdan ya da oyunculardan görüntülerle ilgili bir açıklama gelmezken, İngiliz basını nasıl bir yaptırım uygulanacağını sorguluyor.