BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.307,15
HABER /  MEDYA

7 Ocak reyting sonuçları neden açıklanmadı saat kaçta açıklanacak?

7 Ocak 2018 pazar günü reyting sonuçları merakla beklenmeye başlandı. Pazar günü dizilerinin tekrarları ekranlarda yer aldı. Tv 8'de ise O Ses Türkiye yeni bölümüyle ekrana geldi. Fakat reytinglerde gecenin birincisi kim oldu sorusu henüz yanıt bulmadı. Peki 7 Ocak 2018 pazar günü reyting sonuçları neden yayınlanmadı?

Abone ol

7 Ocak 2018 pazar günü reyting sonuçları merak edilmeye başlandı. Dün de açıklanmayan reyting sonuçlarının neden belli olmadı soruları soruluyor. Peki reyting sonuçları neden yayınlanmadı mı? 

6 ve 7 Ocak 2018 tarihlerine ait reyting sonuçları açıklanmadı, medya dünyasında heyecanlı bekleyişe sebep oldu. Reyting ölçümlerinde teknik bir arıza yaşandı. Ölçüm şirketi elektrik kesintileri gerekçesiyle veri toplanamadığını belirterek, dün ve bugün saat 10.00 itibariyle açıklaması gereken reyting listelerini açıklamadı.

REYTİNG SONUÇLARI NEDEN AÇIKLANMADI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Reyting sonuçlarının açıklanmamasının nedeni Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yaşanan elektrik kesintisi. Yapılan açıklamaya göre yaşanan teknik aksaklık giderilince reyting sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Reyting sonuçlarının bugün 12:00'de belli olması bekleniyor.