BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

7 Ekim ehliyet sınav soruları ve yanıtları sonuçlar ne zaman açıklanacak

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı 7 Ekim tarihinde sınava giren adaylar ehliyet sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Ehliyet sınav sonuçları henüz açıklanmadı ama 7 Ekim 2017 ehliyet sınav soruları ve cevapları yayınlandı.

Abone ol

7 Ekim ehliyet sınav soruları ve cevapları yayınlandı. Cumartesi günü ehliyet sınavına giren adayların sınav sonuçları henüz belli olmadı. 7 Ekim 2017 ehliyet sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren internethaber ve meb.gov.tr'de.

Ehliyet sınavı soruları ve cevapları Milli Eğitim Bakanlığı internet sitesi üzerinden açıklandı. Direksiyona çıkabilmek için sürücü belgesi sahibi olmak isteyen on binlerce kişinin katılım sağladığı 7 Ekim ehliyet sınavı, soruları ve cevapları ile Milli Eğitim Bakanlığı internet sitesi üzerinde yer aldı. Ehliyet sınav soruları cevapları odsgm.meb.gov.tr üzerinden yayınlandı.

EHLİYET SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

7 Ekim 2017 tarihinde ehliyet sınavına giren öğrenciler sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Ehliyet sınav sonuçları 19 Ekim tarihinde yayınlanacak.