BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,78
ALTIN 2.501,53
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

7 Ekim ehliyet sınav sonuçları meb sınav sonuç bilgisi

7 Ekim ehliyet sınav sonuçları meb.gov.tr sorgu ekranı henüz açıklanmadı. MEB'den yapılan son değerlendirmeye göre 7 Ekim ehliyet sınav sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kaldı. 7 Ekim ehliyet sinav sonuclari haberimizde.

Abone ol

Ehliyet soru ve cevaplarının yayınlanmasının ardından merakla 7 Ekim ehliyet sonuçları bekleniyor. meb.gov.tr'den yapılan açıklamaya göre ehliyet sınav sonuçları 19 Ekim 2017 perşembe günü açıklanacak. 

Yılda 5 defa yapılan ehliyet sınavı, mayıs ile aralık ayları arasında gerçekleştiriliyor. Ehliyet sınavı sonuçları ile kıyasla, sürücü adaylarının merakla beklediği bir diğer ayrıntı ile elbette ehliyet sınavı soru ve cevapları oluyor. MEB, gerçekleştirdiği ehliyet sınavı ile ilgili soru ve cevap bankasını yayınlandı. Merakla sınav sonuçları beklenirken MEB'den açıklanan akademik takvime bakınca sınavın 19 Ekim tarihinde açıklanması bekleniyor.

Sınav soru ve yanıtları geçtiğimiz günlerde MEB üzerinden yayınlandı.Sınav soru cevaplarına bakan adaylar sonuçlarını 19 Ekim tarihinde öğrenecek.