BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

7 Ekim ehliyet sınav sonuçları MEB saat verdi

7 Ekim ehliyet sinav sonuclari meb.gov.tr bugün her an açıklanabilir. Binlerce adayın beklediği ehliyet sınav sonuçları bugün belli oluyor. 7 Ekim ehliyet sınav sonuçları MTSKS'de bugün en geç 18:00'e kadar açıklanacak.

Abone ol

Ehliyet almak için yazılı sınava giren adaylar için heyecanlı bekleyiş başladı. 7 Ekim ehliyet sınav sonuçları meb.gov.tr üzerinden her an açıklanabilir. 7 Ekim 2017 ehliyet sınav sonuçları internethaber'de.

7 Ekim ehliyet sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren meb.gov.tr ve internethaber'de olacak. 7 ekim ehliyet sınav sonuçlarından 70 puan alan adaylar direksiyon sınavına girebilecek. 

SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASINA SAATLER KALDI

7 Ekim ehliyet sınav sonuçlarının açıklanmasına saatler kaldı. meb.gov.tr üzerinden yapılan açıklama ehliyet sınav sonuçları bugün saat en geç 18:00'e kadar belli olacak. Ehliyet sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren haberimizden öğrenebilirsiniz.

Ehliyet sınav sonuçları her yıl olduğu gibi bu yılda meb.gov.tr üzerinden açıklanacak.

DİREKSİYON SINAVINA GİRMEK İÇİN EHLİYETTEN KAÇ ALMAK GEREKİYOR?

Ehliyet sınavı açıklanan adaylar direksiyon sınavına girebilecek fakat bunun için bir şart var. Ehliyet yazılı sınavından 70 alan adaylar direksiyon sınavına girmeye hak kazanacak. 

DİREKSİYON SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK

Direksiyon sınavının yapılacağı tarih henüz meb.gov.tr tarafından açıklanmadı. Geçmiş yıllara baktığımız zaman ise ehliyet sınav sonuçlarının açıklanmasından 15 -20 gün sonra direksiyon sınavı yapılacak.

Ehliyet sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren meb.gov.tr üzerinden yayınlanacak. yukarıda gördüğünüz gibi sınav sonuçlarına buradan ulaşabileceksiniz.