BIST 9.718
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,11
HABER /  GÜNCEL

7 Ekim ehliyet sınav sonuçları MEB kesin tarih verdi

7 ekim ehliyet sınav soru ve cevaplarının yayınlanmasıyla birlikte ehliyet sınav sonuçlarının ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. 7 Ekim ehliyet sınav sonuçları meb sorgu sayfasından yayınlanacak. 7 ekim ehliyet sonuçlarıyla ilgili meb kesin tarihi verdi.

Abone ol

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı 7 Ekim'de sınava giren adaylar merakla sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. MEB 7 ekim sınav sonuçlarının açıklanma tarihiyle ilgili kesin bilgiyi verdi.

Ehliyet sınav sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kaldı. 7 Ekim'de sınava giren adaylar ehliyet sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. MEB'den yapılan akademik takvim açıklamasına göre 7 ekim ehliyet sınav sonuçları 19 Ekim 2017 perşembe günü açıklanacak.

EHLİYET SINAV SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

7 Ekim 2017 ehliyet sınav sonuçları 19 Ekim tarihinde meb.gov.tr üzerinden yayınlanacak. Ehliyet sınav sonuçlarını açıklanır açıklanmaz haberimizden öğrenebilirsiniz.

SINAVDAN GEÇMEK İÇİN KAÇ PUAN ALINMASI GEREK?

Sınavda çıkan sorular ve cevap anahtarı, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan ODSGM ( Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü) üzerinden erişime açıldı. Ehliyet sınavından en az 70 puan alan adaylar direksiyon sınavına girebilecek. Direksiyon sınavından da en az 70 puan alanlar, stajyer ehliyet sahibi olacaklar.

SENENİN SON EHLİYET SINAVI NE ZAMAN?

MTSKS 2017-5 Sınavı ise 23 Aralık 2017 tarihinde saat 14.00'de yapılacak ve sınav sonuçları 04 Ocak 2018 tarihinde açıklanacak.