BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,17
HABER /  DÜNYA

62 yaşındaki kadına asker tecavüzü

İngiliz askerleri Irak'ta dehşet saçtı. 62 yaşındaki kadına önce işkence ettiler, sonra da tecavüz!..

Abone ol

Irak'ta görev yapan İngiliz askerleri, 62 yaşındaki Iraklı kadına önce işkence ve tecavüz etti.

Ardından bir askeri çöp torbasına koyarak yol kenarına attı. Olayı İngiliz Independent gazetesinin ortaya çıkarması ve kadının çöp torbasıyla fotoğrafını yayınlaması ülkede bomba etkisi yarattı.

Afganistan’da İngiliz askerleri tarafından gözaltına alınan 62 yaşındaki Sabiha Khudur Talib’in, işkence ve infaz ettikten sonra çöp torbasına koyarak yol kenarına bırakıldığı ortaya çıktı.

ASKERLERE SORUŞTUMA AÇILDI

İngiliz Kraliyet Askeri Polisi, yaşlı kadının ölümünden sorumlu oldukları iddia edilen İngiliz askeri hakkında soruşturma başlattı. Irak’ta 62 yaşındaki yaşlı kadın Sabiha Khudur Talib’in İngiliz askeri tarafından işkence gördükten sonra infaz edildiği iddiaları adada bomba etkisi yarattı.

Ülkenin saygın gazetelerinde The İndependent, İngiliz Kraliyet Askeri Polisi’nin, Irak’ta 3 yıl önce evine baskın düzenlenerek gözaltına alınan 62 yaşındaki Sabiha Khudur Talib’in, İngiliz askerleri tarafından işkence gördükten sonra infaz edildiği ve bir çöp torbasına konularak yol kenarına bırakıldığı yönündeki iddialar üzerine soruşturma başlattığını yazdı.

İNGİLİZ ÇÖP TORBASINDA VE YOL KENARINDA BULUNDU
İngiliz askerlerinin İngiltere’nin 6 yıllık Irak işgali süresince kayıtlara geçen en ciddi suçlamalarla karşı karşıya olduklarını belirten gazete, daha önce görülmemiş bir raporun, Basra’daki suç birimi tarafından İngiltere hükümetine sunulduğunu kaydetti.

2006 yılında hazırlandığı belirtilen raporda, Khudur Talib’in cansız bedeninin bir “İngiliz çöp” torbası içinde yol kenarında bulunduğu ve yapılan incelemelerde, karın altından giren bir kurşun deliğinin tespit edildiği belirtiliyor.