BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  GÜNCEL

6 yıl sonra gelen şok

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, 6 yıl önce noter huzurunda motosikletini satan vatandaşa, ehliyetsiz motosiklet kullanmak suçundan trafik c...

Abone ol

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, 6 yıl önce noter huzurunda motosikletini satan vatandaşa, ehliyetsiz motosiklet kullanmak suçundan trafik cezası geldi.
2007 yılında motosiklet satın alan Yıldırım Fenni, aldığı motosikleti 2008’de noter kanalı ile sattı. Aradan 6 yıl geçtikten sonra, ehliyetsiz motosiklet kullanmak suçundan Fenni’ye ceza geldi. Motosikletin ilk sahibi Yıldırım Fenni, "Ben motosikletimin 2008’de satışını noter huzunda yaptım. Bu satış ile alakalı halen elimde belgeler mevcut. Ben satışı yaptıktan sonra yeni sahibinin motosikleti üstüne alması gerekiyordu. Tahminimce trafiğe tescil ettirmedi, bu yüzden motosiklet benim üzerimde görünüyor. Bana 29 Mayıs 2014 tarihinde ehliyetsiz motosiklet kullanmak suçundan para cezası keldi. Aracın sahibi başkası, ceza kesilen ise benim. Yeni yapılan düzenlemelerle bütün resmi kurumlar bu tür satışları ekrandan görürken, benim motosikleti sattığımı göremediler. Şimdi elimde bin 462 liralık trafik cezası var. Mağdur durumdayım" dedi.
(İHA)