BIST 9.804
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,04
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

6 Şubat vizyondaki filmleri ve fragmanları

6 Şubat 2015 Cuma günü vizyona giren filmler arasında biri Türk 4 film var.

Abone ol

Bu hafta vizyona giren filmler arasında biri Türk 4 film var. Çocuklar da unutulmadı Sünger Bob yeni maceralarıyla sizleri bekliyor! Bu filmler hakkında fikir sahibi olmadan sakın haftasonu planı yapmayın!

SEVİMLİ VE TEHLİKELİ FİLMİNİN KONUSU

Zarok çok uzun yıllar önce Edirne’de henüz beşikteki bir kız çocuğunu kaçırıp, bir ailenin ömür boyu büyük acılar yaşanmasına neden olur. Aradan uzun yıllar geçer ve Zarok eline geçen bir fırsatı değerlendirir. Vicdan azabını hafifletmek için bu sefer, daha önce kaçırdığı kızı tekrar kaçırarak gerçek ailesine götürecektir! Fakat bu süreçte her iki karakteri de, aşk dolu bir macera beklemektedir...

Yönetmen ve senaristliğini üstlendiği üç filmin ardından bir kez daha kamera arkasına geçen Özcan Deniz, bu filminde de romantizmi, aşkı ve dramı harmanlıyor. Rapunzel’den Sindrella’ya Beyaz Atlı Prens’ten Robin Hood’a kadar tanıdık olduğumuz pek masalı birleştiren filmin başrollerini ise genç oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Şükrü Özyıldız paylaşıyor. Önceki üç filmden farklı olarak Özcan Deniz bu sefer oyuncu kadrosunda yer almıyor.

Filmin yapımcılığını ise Avşar Film ve DNZ Film ortak üstleniyor.

SEVİMLİ VE TEHLİKELİ FİLMİNİN FRAGMAN

ekran-resmi-2015-02-05-09.56.19.png

[PAGE]

SÜNGER BOB KARE PANTOLON KONUSU

Sevilen çizgi-dizi Süngerbob Karepantolon'un beyazperde uyarlaması olan yapıtta Süngerbob Karepantolon'un kıyıya çıkıp yaşayacağı hayatının en kahramanca macerasını izleyeceğiz. Tehlikeli korsan Burger-Beard ele geçirdiği sihirli kitabın son sayfasını bulup formülü tamamlayarak planını hayata geçirmeyi istemektedir.

Bu durumda Bikini Bottom şehri tehlikede olacaktır. Şehrin SüngerBob, Patrick ve ekiplerine denizin dışında ihtiyacı vardır. Şimdi tüm ekip Burger-Beard'a karşı harekete geçmek zorundadır. Şehirlerini tekrar kazanabilmek için ise kitabı geri almak durumundadırlar.


Filmin kadrosunda Antonio Banderas, Tom Kenny, Clancy Brown ve Rodger Bumpass gibi isimler yer alıyor.

SÜNGER BOB KARE PANTOLON FRAGMANI

sünger-bob-kare-pantolon.jpg

[PAGE]

TURİST FİLMİNİN KONUSU

Tomas, karısı Ebba ve çocukları Vera ile Harry kış tatili için bir haftalığına Fransız Alplerine giden İsveçli bir ailedir. Lüks bir otele yerleşen aile tatilin ikinci gününde, öğle yemeği yedikleri esnada kontrollü bir çığ vakasıyla karşılaşırlar. Karlar yemek yedikleri restoranın üzerine doğru inerken Tomas anlık bir refleksle karısını ve çocuklarını ardında bırakıp kaçmaya başlar.

Olay sona erip her şey normale döndükten sonra Tomas, Ebba'da yarattığı hayal kırıklığına tanık olur. Evliliğinin zorlu bir dönemeçte olduğunu fark eden Tomas, aile hiyerarşisindeki yerini tekrar kazanmaya çalışırken trajikomik anlar yaşanacaktır.

Senenin ses getiren yapıtlarından olan Turist'in senarist ve yönetmeni Ruben Östlund. Başlıca rolleri ise Johannes Kuhnke, Lisa Loven Kongsli ve Clara Wettergren paylaşıyor.

TURİST FRAGMANI

ekran-resmi-2015-02-05-13.30.32.png

[PAGE]

YABAN FİLMİNİN KONUSU

Cheryl Strayed çok sevdiği annesinin ölümüyle sarsılmış, uyuşturucu batağına saplanmış ve evliliğin sona ermesiyle kendini adeta kendi kendini yok etmeye adamış bir kadındır. Cheryl annesi Bobbi'nin hatıraları başta olmak üzere geçmişin kabuslarıyla boğuşurken bir anda radikal bir karar alır.

Çantasını alıp yollara düşecek ve Amerika'nın en uzun, zorlu ve tehlikeli bölgelerinden biri olan Pasifik Crest Yolu'nda tek başına yürüyecektir. Bu tehlikeli ancak tazeleyici macera süresince yorgunluk, umutsuzluk ve karamsarlığın yanısıra ona yaşadığını hissettirecek güzel duygularla uzun bir aradan sonra tekrar karşılaşacaktır.

Başrolde Reese Witherspoon'u izleyeceğimiz filmin yönetmen koltuğundaysa, geçtiğimiz yıl Dallas Buyers Club ile sinemaseverlerin radarına yakalanan Jean-Marc Vallee oturuyor.

YABAN FİLMİNİN FRAGMANI

ekran-resmi-2015-02-05-13.43.11.png