BIST 9.048
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,97
HABER /  GÜNCEL

6 kız çocuğunu taciz eden polis şoke etti!

Denizli'de 6 kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen polis memuru tutuklandı.

Abone ol

Denizli'de bir polis memuru, kendisini beden eğitimi öğretmeni olarak tanıtarak 6 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Şubat ayında, yaşları 6 ile 8 arasında değişen 6 kız çocuğunun elle tacize uğradığı yönünde bilgi alan emniyet ekipleri, bölgedeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Zanlının eşkalini belirleyen polis, zanlıyı bir türlü yakalayamadı.

Son taciz olayı dün Değirmenönü Mahallesi 19 Mayıs İlkokulu yanındaki sokakta gerçekleşti. Okuldan kurstan çıkan 8 yaşındaki bir kızın yanına yaklaşarak kendini beden eğitimi öğretmeni olarak tanıtan zanlı, kız çocuğunu apartman boşluğuna götürerek elle taciz etmeye çalıştı. Apartmanının üst katlarından sesler gelmesi üzerine uzaklaşan zanlı, olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sevk edildi. Kız çocuğunun verdiği bilgiler önceki olaylardaki eşkale benzemesi üzerine çevrede geniş çaplı araştırma başlatıldı. Polisin yaptığı çalışmaların ardından 15 Mayıs Mahallesinde eşkale uyan bir kişi gözaltına alındı.

Polis ekiplerine kendisinin beden eğitimi öğretmeni olduğunu ve taciz iddiasıyla ilgisi olmadığını belirten zanlının, Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusunda Güney İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru E.G. (33) olduğu belirlendi. E.G.'nin suçlamayı kabul etmemesi üzerine 6 çocuktan 4'ünün kendisini teşhis ettiği bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Öte yandan E.G.'nin 8 ay önce Denizli'ye tayin olduğu, önceki görev yerinde de benzer bir olaya adının karıştığı, ancak delil yetersizliğinden serbest bırakıldığı öğrenildi.