BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

6 aylık bebeğe tecavüz etti yetmedi birde...

İNGİLTERE'de 6 aylık bebeğe tecavüz eden kişi 22 yıl hapis cezası aldı. Tecavüzcü 6 aylık bebeğin ellerini bağlayıp fotoğrafları da internet ortamında paylaştı.

Abone ol

İNGİLTERE'de bir bebeğe tecavüz eden 22 yaşındaki Thomas Poole isimli sapık, altı aylık bebeğe saldırdığı görüntülerin internette keşfedilmesinin ardından 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

BEBEĞİ BAĞLAYIP FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİ

Metro.co.uk'ta yer alan habere göre, Thomas Poole bir bebeği bağlayıp fotoğraflarını çekti ve bunları internetteki sohbet odalarında paylaştı. Bir sivil polis, bu sohbet odalarını takibe aldı.

ÖNCE SUÇLAMALARI REDDETTİ

Hakim Christopher Critchlow, Poole'u genç çocuklara yönelik arz ettiği tehlike yüzünden ömür boyu hapis cezasına çarptırmak niyetindeydi. Poole'a "Bu suçlar, bebek altı ila 18 aylıkken vuku buldu. Bunları duyan herkes bir insan nasıl bu kadar ahlaksızca davranır diye sorar. Sadece fiziksel saldırıda bulunmakla kalmadın bebeğin fotoğraflarını da çektin." dedi.

22 YIL HAPİS YATACAK

Önce suçlamaları gülünç bulduğunu söyleyen Poole, akabinde suçunu itiraf etti. Mahkeme, genç adama 22 yıl hapis cezası verdi.