BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,21
HABER /  DÜNYA

500 bin eurosu çalındı ama şikayetçi olmadı

Paris'te konvoyuyla seyir halindeyken soyulan Suudi Arabistan Prensi Abdülaziz Bin Fahd, vakti olmadığı gerekçesiyle saldırganlardan şikayetçi olmadı.

Abone ol

Paris’te konvoyuyla seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırı sonucu 500 bin eurosu çalınan Kral Fahd’ın küçük oğlu Suudi Arabistan Prensi Abdülaziz Bin Fahd’ın saldırganlardan şikayetçi olmadığı belirtildi.

İspanyol El Pais gazetesi, Prensin Ibiza tatilini ertelememek için polise giderek ifade vermeyi reddettiğini yazdı.

Gece hayatına düşkünlüğü ve organize ettiği eğlencelerle gündeme gelen, merhum Kral Fahd’ın en sevdiği çocuğu olan Prens Abdulaziz’in tam bir Ibiza hayranı olduğu ortaya çıktı.

Gazete, dünyanın en uzun ve en geniş yatına sahip olan Prens’in saldırı sonrası şoku hemen üzerinden attığı ve Ibiza adasına giderek stres atmaya başladığını belirtti.

Abdülaziz’in kaybettiği paranın önceki haberlerde belirtildiği gibi 150 bin euro değil, 500 bin euro olduğunu hatırlatan gazete bunun prensin sadece bir haftalık harcamasına denk geldiğinden üzerinde pek fazla durmadığını ifade etti.

Fransız polisinin Abdulaziz’in şikayetçi olmamasına rağmen soruşturma başlatıldığı ve sayıları 6 ile 8 arasında olan saldırganların yakalanması için bölgede operasyonlar yürüttüğü belirtiliyor.