BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

5 yaşındaki kıza tecavüz ettiler!

İğrençliğin bu kadarına da pes! Hindistan tecavüz olayları ile sarsılıyor. İşte yaşanan o korkunç olay...

Abone ol

Son dönemde art arda yaşanan tecavüz vakalarıyla gündeme oturan Hindistan'dan yine sinir bozucu bir haber geldi. Hindistan'da bu kez de beş yaşındaki bir kız çocuğu tecavüz ve işkenceye maruz kaldı.

Başkent Yeni Delhi'deki olayda, tecavüze uğrayan çocuğun, saldırgan tarafından iki gün boyunca bir odaya hapsedildiği belirtildi.

Polis, pazartesi kaybolan küçük kızın, ailesiyle yaşadığı binada bir daireye kilitlendiğini ve komşular tarafından ağlama sesi duyularak fark edildiğini kaydetti.

Yetkililer, bulunduğunda boğazında kesik ve vücudunda yara izleri olan küçük kızın, hastaneye kaldırıldığını, durumunun ciddi olduğunu ifade etti.

ZANLI YAKALANDI

Söz konusu dairede yaşayan 22 yaşındaki zanlının ise Yeni Delhi'ye 1,000 kilometre uzaklıktaki Bihar eyaletinde, yakalandığı öğrenildi.

HALK AYAĞA KALKTI

Hindistan, ardı ardına tecavüz vakalarıyla sarsılıyor ve saldırganların son zamanlarda çocukları hedef alması endişeleri daha da büyütüyor.

Yaşanan son tecavüz olayının ardından Yeni Delhi'de protesto gösterileri düzenleyen halk, kentteki emniyet müdürlükleri ve karakolların önünde eylem yaptı.

Yeni Delhi'de 16 Aralık'ta 23 yaşında genç bir kadın otobüste toplu tecavüze uğramış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olay, ülkede geniş çaplı protestolara neden olmakla kalmamış uluslararası tepki de çekmişti.