BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,53
HABER /  GÜNCEL

44 yıllık evlilik kanlı bitti! 

Sivas'ta yaşayan 74 yaşındaki Yaşar P, 44 yıllık eşini ekmek bıçağıyla öldürdü!

Abone ol

Sivas'ta yaşayan 74 yaşındaki Yaşar P., 44 yıllık eşi aynı yaştaki Muteber P.'yi ekmek bıçağı ile bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası yeğeninin yanına giden Yaşar P., polisi aramasını isteyip teslim oldu.

BİR ANDA TARTIŞMA BAŞLADI

Olay, bugün sabah saatlerinde Gülyurt Mahallesi 15'inci sokakta bulunan 2 katlı apartmanın 2'nci katındaki dairede meydana geldi. Bağkur emeklisi 4 çocuk babası Yaşar P., camide kıldığı sabah namazı sonrası eve geldi.

Yaşar P., bir süre sonra eşi Muteber P. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Eşine sinirlenen Yaşar P., mutfağa giderek tezgah üzerinde bulunan ekmek bıçağını alarak oturma odasına geldi. Ekmek bıçağını ilk olarak eşinin sol koltuk altına saplayan Yaşar P. daha sonra boğaz kısmına da iki bıçak darbesi vurdu.

YEĞENİ AMBULANS ÇAĞIRDI 

Eşinin kanlar içinde yere düşmesi üzerine P., aynı mahallede bakkalı bulunan yeğeni Ramazan P.'nin yanına giderek olayı anlattı. Olayı öğrenir öğrenmez polis ekiplerini ve 112 Acil Servis'i arayan Ramazan P. yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk muayenede Muteber P.'nin öldüğü tespit edildi. Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Yaşar Demir, sorgu için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

KIZI ŞOKE OLDU

Çiftin sabah işe giden kızları 43 yaşındaki Ayşe P. ise olayı duyar duymaz eve geldi. Cinayeti öğrenen Ayşe P. uzun süre kendine gelemedi. Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Muteber P.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma başlatıldı.

ekran-resmi-1435-08-28-3.05.34-pm.png