BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.423,58
HABER /  GÜNCEL

4 yıllık sırrı teyzesine anlattı

15 yaşındaki kızın 4 yıldır yaşadıkları canına tak etti. Korkunç gerçeği teyzesine aktarınca akrabalar çılgına döndü.

Abone ol

ÖZ BABASI TECAVÜZ ETTİ

Tüyleri diken diken eden haber Kütahya'dan geldi. Bir baba öz kızını kandırıp 4 yıl boyunca tecavüz etti.

İlk tecavüz olayı küçük kız henüz 11 yaşındayken yaşandı. Kütahya Oysu köyünde yaşayan E.H, 4 yıl boyunca bu korkunç işkenceye katlandı. Bu süre içinde de babası 45 yaşındaki Y.H. onunla defalarca cinsel ilişkiye girdi.

Şimdi 15 yaşında olan küçük kız, sonunda dayanamayıp korkunç sırrı teyzesine anlattı. Aile babayı takibe aldı ve küçük kızıyla cinsel ilişkiye girmek isterken suçüstü yakaladı. Aile bireyleri sapık babayı feci şekilde döverek hastanelik etti. Tedavisi süren baba, taburcu olunca adliyeye sevkedilecek.


[PAGE]


AMELİYATLA KADIN OLDU

Kendini 2 yaşından beri kız olarak hisseden Tim Petras ameliyatla cinsiyetini değiştirmek için 16 yaşına kadar bekledi.

Almanya'da cinsiyet değiştirmek için 16 yaşını doldurmanın şart olduğunu belirten Tim Petras, bu yaşa girmeyi iple çektiğini söyledi.

Geçen hafta gizli bir ameliyatla cinsiyet değiştiren ve Tim adını Kim olarak değiştiren genç kız, ameliyatla cinsiyet değiştiren en genç insan olma unvanını da kazandı.

Ameliyattan sonra büyük bir özgürlüğe kavuştuğunu dile getiren Kim Petras, "Bu ameliyatla hayatımdaki bir çok şey değişti. Artık yüzme havuzunda bikinimi değiştirmek için hiç bir zorlukla karşılaşmadan kadın kabinlerini kullanabileceğim" dedi.

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ... YOLDAN GEÇENE PARA DAĞITIYOR... Diğer sayfada...

[PAGE]


YOLDAN GEÇENE PARA DAĞITIYOR

Amerika'nın New York kentinde ortaya çıkan esrarengiz bir yardımsever yoldan geçenlere para dağıtıyor. Ancak parayı almak için kişilerin sorunlarını anlatması şart.  İyiliksever kişi de bu sorunlar oranında o kişiye para veriyor.

Evsiz olan bir kişi 100 dolar alırken, annesi ölüm döşeğinde olan bir işsiz ise 150 doların sahibi oldu. Sıraya giren herkes en az 50 dolar alıyor.

İsmi açıklanmayan ve "Bill" olarak tanıtılan gizli iyilikseverin sözcüsü,  ''insanlara biraz para elde etmeleri için fırsat tanımak istedik. Herkesin ekonomik krizden etkilenen bir tanıdığı var. Hükümet nasıl şirket ve bankalara yardım ediyorsa, Bill de insanlara yardım etmek istiyor'' dedi.

Önce zehirledi, ölmeyince tişörtle boğdu... Öz kızını öldüren annenin ifadeleri dehşete düşürdü... Diğer sayfada...

[PAGE]


BİR ANNE BUNLARI NASIL YAPAR?

Korkunç olay Adana'da meydana geldi. 42 yaşındaki anne, 18 yaşındaki kızını "erkeklerle geziyor" diye boğarak katletti. Annenin verdiği ifadeler tüyler ürpertici.

Şöyle anlatıyor olayı anne; ''Bunu aileden başkaları duymadan kendisinin temizlemesi gerektiğini belirttim. Bu namus lekesiyle yaşanmazdı. Kızım ölmesi gerektiğini biliyor ve ölüme hazırdı.

Bana, 'nehre atlayıp intihar edeyim' dedi. Cesedini bulamam, cenaze töreni yapamam diye evde öldürmeye karar verdim...''

Önce kızının doğum gününü birlikte kutladıklarını söyleyen anne, cinayet anını da şöyle aktardı: "önce evdeki fare zehrinden sonra babasının kalp ilaçlarından içirdim. Birkaç saat bekledik, ölmeyince boğdum. Yastığı aldım yüzüne bastırdım. Öldüğüne iyice emin olmak için de elimle ağzını iyice kapattım''

BİLİM ADAMLARINI ŞAŞKINA ÇEVİREN YILAN...
Diğer sayfada...  

[PAGE]


OTOBÜS UZUNLUĞUNDA YILAN

Kolombiya'da öyle bir yılan ortaya çıktı ki bilim insanları dahi bu işe şaşırdı. Bu fosil bir otobüs uzunluğunda ve korkutucu!

Kolombiya'da yapılan bir kazıda, 13 metre uzunluğunda, bir tonu aşkın ağırlıkta, şimdiye kadar bulunan en uzun ve büyük yılan fosilinin ortaya çıkarıldığı bildirildi.

New York'daki Amerikan Doğal Tarih Müzesi uzmanlarından Jack Conrad, 1.100 kilo olan yılan için "bir bizondan daha ağır ve bir belediye otobüsünden daha uzun. Kolayca bir ineği yiyebilir, bir insan ise onun için sadece bir tost olurdu" dedi.

Yılanın Amazon ormanlarında 58 ila 60 milyon yıl önce yaşadığı tahmin ediliyor. Halen yaşayan yılan türlerinden en uzunu 9 metre kadar olan bir piton yılanı.


BABASININ ARKADAŞI SAPIK ÇIKTI...
Diğer sayfada...
[PAGE]
BABASININ ARKADAŞI TECAVÜZ ETTİ

Babası Antalya'ya çalışmaya gitti, 16 yaşındaki kızını da bir arkadaşına emanet etti. Ama küçük kız o arkadaşının evinde tecavüze uğradı.

Mecit S, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurarak, bir süre önce Hatay'a gittiğini ve bu sırada 16 yaşındaki kızı Y.S'nin, Alanya'daki Zeynep M. adlı arkadaşının evinde kaldığını belirtti.

Mecit S, Zeynep M'nin arkadaşı Ö.D'nin (24), içeceğine ilaç koyarak, kızı Y.S'ye tecavüz ettiğini öne sürdü.

16 yaşındaki kız devlet tarafından koruma altına alınırken, tecavüzcü sapık Ö.D.'yi yakalamak için polis çalışma başlattı.