BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  GÜNCEL

4 Temmuz’da CAS’ta savunma yapacağız

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, 4 Temmuz tarihinde Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nde (CAS) savunma yapacaklarını söyledi. <b...

Abone ol

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, 4 Temmuz tarihinde Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nde (CAS) savunma yapacaklarını söyledi.
Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası verilmesinin ardından Futbol Federasyonları Birliği’nden de olumsuz cevap alan Eskişehirspor CAS’a başvurdu. Konuyla ilgili konuşan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, CAS’a başvurduklarını ve mahkeme gününü beklediklerini söyledi. Hoşcan, UEFA’nın, teknik direktörlerin oyun içinde ve dışında maça etkilerine çok büyük bir önem verdiğini ifade ederek, şunları söyledi:
“CAS’a başvurumuzu yaptık. Temmuz ayının 3’ü veya 4’ü mahkemeye çıkacağız. UEFA teknik direktörün maç içinde ve dışında ne kadar oyunu etkileyebileceği üzerinde çok duruyor. Bu konuyu çok önemsiyor. Biz bu durumu hak etmedik. Bu cezayı bertaraf etmek istiyoruz. UEFA’ya karşı en iyi savunmamızı yaptık. Ancak onları teknik direktörlük konusunda ikna edemedik. UEFA, teknik direktör konusunda çok hassas ve biz de bu sorunu aşamadık. 4 Temmuz’da CAS’a giderek yeniden derdimizi anlatacağız. Eskişehirspor’un menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.
(İHA)