BIST 9.007
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.282,29
HABER /  GÜNCEL

4 kattan düşen gencin sır perdesi aralandı

Antalya'da 4. kattan düşen 16 yaşındaki Bayram Deniz'in yaralandığı olayın perde arkası aralandı.

Abone ol

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 16 yaşındaki Bayram Deniz'in misafirliğe gittiği evin 4. katından aşağı düşerek yaralanmasının ardından arkadaş kavgası çıktı. İki arkadaş birbirini suçladı.

Bayram Deniz, arkadaşı Can A.G. ile (16) birlikte evde otururken, Can'ın bir anda kendisine saldırdığını, kendisini kurtarabilmek için önce yumruk atıp sonrasında kendisini boşluğa bıraktığını iddia etti. Arkadaşı ise polise verdiği ifadede, 16 yaşındaki Bayram'ın internette cinlerin anlatıldığı bir siteye girdiğini ve bir anda kendisine saldırdığını ve kendini korumaya çalıştığını ileri sürdü.

Olay, Aşağı Pazarcı Mahallesi 1088 Sokak'ta bulunan Yılmaz apartmanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sarılar Mahallesi'nde ikamet eden Turizm Otelcilik Anadolu Meslek Lisesi öğrencisi Bayram Deniz, arkadaşı olan Can A.G.'nin yanına misafirliğe geldi. Evde kimsenin olmadığı bir sırada Bayram Deniz 5 katlı binanın 4. katının penceresinden aşağıya düştü. Deniz, şans eseri evin önünde park halindeki Ali Ekşi’ye ait 07 LAV 71 plakalı otomobilin üzerine düştü. Bayram Deniz, çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekibi tarafından ilk müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bayram Deniz aşağıya düştüğü sırada yanında bulunan arkadaşı Can A.G., olay yerinde polise verdiği ilk bilgide Bayram’ın arkadaşı olduğunu, sık sık evlerine geldiğini belirterek “Bayram geldiğinde evde benden başka kimse yoktu. Ben bilgisayar başında oyun oynarken, Bayram pencerenin kenarında oturuyordu. Bir anda gürültüyle irkildim. Baktığımda Bayram oturduğu yerde yoktu. Aşağıda otomobilin üzerinde duruyordu. Ne olduğunu anlayamadım” dedi.

KENDİSİ ATLAMIŞ
Manavgat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Bayram Deniz’in omuzundaki sıyrığın yanı sıra ayağında kırık olduğu bildirildi. Can A. G. ile 8 yıldır arkadaş olduğunu belirten Bayram Deniz, olay günü arkadaşının kendisini arayarak evlerine çağırdığını, kendisinin de arkadaşının evine gittiğini söyledi. Eve gittiğinde arkadaşının pencerenin önündeki koltuğa oturup sigara içmeye başladığını, kendisinin de bilgisayarın başına geçtiğini belirten Deniz, “Bir anda ne olduğunu anlayamadan Can benim üzerime yürüdü ve boğazımı sıkmaya başladı. Sanki içerisinden bir başka kişi çıkmıştı. Sesi 35-40 yaşındaki bir kişinin sesi gibiydi. Elinden kurtulmak için bir yumruk attım. Yine üzerime yürüyünce kendimi pencereden boşluğa bıraktım” dedi.

Aynı yaştaki arkadaşı Can G. A. ise ise olay yerinde polise verdiği bilginin aksine emniyetteki ifadesinde arkadaşının internette cinlerin anlatıldığı bir siteye girdiğini, bir süre sonra da aniden üzerine saldırdığını ileri sürdü. Can, kendisini korumaya çalışırken , Bayram Deniz'in kendisine yumruk atıp kendini pencereden aşağı bıraktığını ileri sürdü.
Olayın ardından Ali Ekşi’ye ait otomobilin çatısı çökerken, camları patladı ve büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen Ali Ekşi, otomobilinin durumu karşısında şaşkına dönerken, genç bir çocuğun otomobili sayesinde ölümden dönmesiyle teselli oldu.

kurtulus.jpg

bayram.20150808143942.jpg

Bayram Deniz