BIST 9.611
DOLAR 32,50
EURO 34,61
ALTIN 2.478,39
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

396 TL taksitle sıfır otomobil

Ford Finans'ın yeni kredi sistemi Ford Options ile uygun taksit imkanları ile otomobil sahibi olabilirsiniz.

Abone ol

Ford Finans'ın yeni kredi sistemi Ford Options ile yüzde 40'a varan oranlarda daha düşük taksitlerle, Fiesta ve Focus dahil Ford'un tüm binek araçlarına sahip olmak mümkün.

Ford Otosan'dan yapılan açıklamaya göre, Ford Otosan'ın, Kuga ile başlattığı düşük ödemeli Ford Options sistemini 2010 Eylül ayıyla birlikte tüm Ford binek otomobillerinde tüketicilerin kullanımına sundu.

Avrupa'da yaklaşık 2 milyon kişi tarafından kullanılan Ford Options ödeme sistemi yüzde 40'a varan oranlarda daha düşük aylık ödeme olanağı tanıyor.

396 TL TAKSİTLE

Böylelikle istediği otomobile sahip olma fırsatı ve otomobillerini daha sık değiştirme imkanı bulan tüketiciler, isterlerse 3 yılda bir araçlarını yenileyerek ömür boyu Ford sahibi olma şansını yakalıyor.

Ford Finans'tan düşük taksitli Ford Options kredisi kullananlar ayda 396 lira taksitle Fiesta, ayda 457 lira taksitle Focus ya da 650 lira taksitle Mondeo sahibi olabiliyor.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner, müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda kullanabilecekleri alternatif bir ödeme planı sunduklarını belirtti.

Aykut Özüner, şunları kaydetti:

'2008 Şubat ayından bu yana 47 binden fazla müşteriyi araç sahibi yapan Ford Finans, şimdi de yepyeni bir ödeme sistemi olan Ford Options'la herkese düşük aylık ödemelerle araç sahibi olma ayrıcalığını sunuyor. Yeni Kuga ile başlattığımız bu ödeme sistemi şu an Ford;un Yeni Fiesta ve Focus dahil, diğer tüm binek araçlarında da kullanılabiliyor.

Ford Options, geleneksel finansman yöntemlerinden farklı olarak tüketiciye ödemelerinde daha fazla esneklik sağlıyor. Yüzde 30 peşinat ve standart ödemede ayda 607 lira yerine 396 liradan başlayan ödeme seçenekleriyle, 24 ve 36 aylık vadeler yapılabiliyor. Bu yeni ödeme planı, kullanılan kredi tutarının belli bir kısmını vade sonuna erteleyerek aylık ödemeleri yüzde 30-40'a varan oranlarda düşürüyor.''