BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,31
MEDYA

36 yıldır kardeşini görmüyordu İlknur Ağca ne yapacağını şaşırdı

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında İlknur Ağca annesi ve kız kardeşini her yerde arıyordu. 1 yaşında evlatlık verilen Nesibe bulundu mu son durum ne? İlknur Ağca kız kardeşine kavuşacak mı 8 Aralık güncel Müge Anlı'da yaşananlara bakalım.

KAHRAMANMARAŞ'ta bir yaşında evlatlık verilen ve kendisinden bir daha haber alınamayan Nesibe her yerde aranıyordu. Abla İlknur Ağca canlı yayına başvurarak kardeşini bulduğunu duyurdu. Bugün ise bir sürpriz yaşandı.

İlknur Ağca önce annesini daha sonra ise kardeşini bulmayı düşünüyordu. Babasının yanında yaşayan ve bir daha annesini ve kız kardeşini göremeyen İlknur Ağca bugün büyük mutluluk yaşadı. Çünkü İlknur Ağca 36 yıldır görmediği kız kardeşi Nesibe'ye bugün kavuştu.

CANLI YAYINDA BÜYÜK ŞOK

Abla olan İlknur Ağca iyi ki canlı yayına çıktığını söyledi. Gözyaşlarının sel olduğu canlı yayında İlknur Ağca kız kardeşinin evlatlık verildiği aile ile de tanıştı. Müge Anlı'da canlı yayında zor durarak ağlamamak için kendisini tuttuğunu söyledi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika habe    rleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler