BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.422,28
HABER /  GÜNCEL

350 bin Euro para ver yolda kalsın!

Adam arabasını arkadan itiyordu. Türkiye'de çok sık rastlanan bir görüntü, ne var bunda demeyin. Çünkü o araç bir Ferrari!

Abone ol

Beşiktaş'ta bir sürücünün, bozulan 350 bin Euro değerindeki Ferrari marka aracını iterek ilerletmeye çalışması ilginç bir görüntü oluşturdu.

İsmi öğrenilemeyen sürücünün kullandığı 350 bin Euro değerindeki Ferrari marka otomobil, Beşiktaş'tan Boğaziçi Köprüsü'ne seyir halinde giderken bilinmeyen bir nedenle bozuldu.

FERRARİSİNİ İTEREK KENARA ALDI

Araç şoförü trafiğin en yoğun saatte Ferrasi'nin bozulmasıyla ne yapacağını şaşırdı. Sürücünün aracını iterek ilerletmeye çalışması, ilginç bir görüntü oluşturdu. Uzun süre bu şekilde aracını itmeye çalışan şahsı gören vatandaşlar ise şaşkınlıkla olayı izledi.

Yaklaşık 320 km hıza çıkabilen Ferrari'nin bu şekilde itildiğini gören vatandaşlar daha sonra sürücüye yardım etti. Araç vatandaşların da yardımıyla yol kenarına kadar itilerek çekici beklenmeye başladı. İsmini açıklamayan sürücü, "Ne olduğunu anlamadım. Birden kilitlendi. Mecbur itmek zorunda kaldım" dedi.

İŞTE O İLGİNÇ ANLAR

[PAGE]


[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]