BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,89
HABER /  GÜNCEL

33 kez bıçaklayıp boğazını kesti!

Kadına sırayla tecavüz ettiler. Kadının bir lafıyla 33 kez bıçaklayıp boğazını kestiler. Kadın bakın onlara ne demişti?

Abone ol

Bursa'da geçtiğimiz günlerde 33 yerinden bıçaklanıp boğazı kesilen kadının, gasp amaçlı öldürüldüğü ortaya çıktı. Olay yerinde bıraktıkları tekerlek izinden yakalanan 3 kişinin, emniyetteki sorgularında suçlarını itiraf ettikleri belirtildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Bursa merkez Nilüfer ilçesi Gümüştepe Mahallesi'ndeki çamlık alanda 33 yerinden bıçaklanıp, boğazı kesik olarak bulunan 41 yaşındaki Türkan Korkmaz'ı öldürdükten sonra gasp ettileri anlaşıldı.

ÖNCE TECAVÜZ ETTİLER

Yavuzselim Mahallesi'nde oturan Bünyamin E. (28), arkadaşları Ramazan A.(29) ve Hasan E.(29) birlikte daha önceden tanıdığı Türkan Korkmaz'ı alarak Gümüştepe Mahallesi'ndeki çamlık alana götürdüğü, burada alkol alan 3 kişinin, tecavüz ettikten sonra kadının kendilerine söylediği bir söz nedenle bıçakladıkları anlaşıldı. Kadını 33 yerinden bıçaklayıp boğazını keserek öldüren zanlılar, üzerindeki 180 YTL parası ile 2 cep telefonunu alarak, olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine polis olaya el koydu. Cesedin biraz ilerisinde kadına ait pardesünun içindeki bir kartvizitin arkasına yazılı telefonu arayıp kadının kimliğine ulaşan polis, olay yerine çağırdığı ailesine kadını teşhis ettirdi. Kadının kocasının eşini teşhis etmekte zorlandığı, oğulları ve akrabalarının Türkan Korkmaz'ı teşhis ettiği belirtildi.

NE BİÇİM ERKEKSİN SEN DEYİNCE

Çamlık Alanı’ndaki patinaj izi ile otomobilinin lastik izi tutan, aracın alt kısmında ise aşırı çamur bulunan Hasan Elik, “Tamam her şeyi açıklayacağım” dedi. Türkan Korkmaz ile Bünyamin Erim’in bir birlerini sevdiğini, sürekli birlikte olduklarını kaydeden Elik şunları anlattı:
Olay günü ben, Bünyamin ve arkadaşımız Ramazan Armut alkol aldık. Daha sonra kullandığım otomobilime binip, Bünyamin’in telefonla konuştuğu Türkan Korkmaz’ı Yavuz Selim Mahallesi’nde otobüs durağından aldık. Misi Köyü’ndeki çamlık alana gittik. Türkan Korkmaz ile önce ben daha sonra Ramazan cinsel ilişkiye girdi. Türkan Korkmaz ile cinsel ilişkiye giremeyen Bünyamin, kadının ‘Sen nasıl erkeksin. Erkekliğin yok’ demesine sinirlendi. Belindeki bıçağı çıkartıp, ‘Erkeklik öyle değil böyle olur’ diye bağırıp, kendisine ‘yapma’ diye yalvaran Türkan Korkmaz’ın boğazını kesti. Sonra bıçağı rast gele vucuduna sapladı. Yorulunca bize, ‘Sıra sizde. Sizde onu bıçaklayıp suça ortak olacaksınız’ dedi. Çok korktum. Ben de bıçakladım. Ramazan’ın suça alet olup olmadığını bilmiyorum. Ardından kullandığım otomobile binerek olay yerinden uzaklaştık. Benim eve geldik. İçerisinden sadece para ve cep telefonlarını aldığımız çantayı, sim kartları ile sobaya atıp yaktık. Ardından cep telefonlarından birini seyyar satıcıya 30 YTL’ye sattık. Böylece cebimizde 210 YTL para oldu. Bu parayı birahaneye gidip alkol alıp, yemek yiyerek harcadık. Onlar saklanmak için Harmancık İlçesi’nde bulunan bağ evine gittiler ben ise evime geri döndüm.”

HEPSİ İTİRAF ETTİ

Cinayeti işleyip otomobilleriyle kaçan şahısların çamurda bıraktıkları patinaj izlerini inceleyen polis, Emek Mahallesi'nde oturan ve yaralamadan poliste kaydı bulunan Hasan E'yi dinlemek için arife günü evinden aldı. Olayı itiraf eden Hasan E, arkadaşları ile birlikte kadını alıp ormanlık alana götürdüklerini, orada cinsel ilişkiye girdikten sonra öldürdüklerini ve olaydan sonra Bünyamin E. ile Ramazan A'nın Harmancık'daki köy evlerine gittiğini söyledi.

 Suçlarını itiraf eden zanlılar, "Cinayetten" adliyeye sevk edildi.