BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,92
ALTIN 2.523,48
HABER /  GÜNCEL

300 bin TL ödüllü terörist Ceylan Buğan öldürüldü!

BİNGÖL'de düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin İçişleri Bakanlığınca 300 bin TL ödülle gri listede aranan "Delila Çiya" kod adlı Ceylan Buğan olduğu öğrenildi.

Abone ol

Bingöl'de güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin İçişleri Bakanlığınca 300 bin TL ödülle gri listede aranan "Delila Çiya" kod adlı Ceylan Buğan olduğu ortaya çıktı.


Bingöl Valiliği'nden yapılan başka bir açıklamada ise 13 Eylül Perşembe günü 4 PKK'lının etkisiz hale getirildiği operasyon bölgesinde yapılan aramada, teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildiği bildirildi. Açıklama şunlar kaydedildi:

"Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda 4 bölücü mensubunun etkisiz hale getirildiği merkez ilçesi Aşağıköy köyü Hasar deresi mevkiinde 13 Eylül 2018 tarihinde icra edilen operasyon neticesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanılan 2 adet sığınak içerisinde, 2 adet Kanas keskin nişancı tüfeği, 4 adet el bombası, 2 adet el telsizi ve çok sayıda yaşam ve giyim malzemesi ele geçirilmiştir. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde bölücü terör örgütü ile mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir."