BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.504,85
HABER /  GÜNCEL

30 mahallede 5 gündür elektrik yok!

Balıkesir Dursunbey'de kar yağışının ardından elektrikleri kesilen 30 mahalledeki sorun halen çözülemezken, kapanan köy yollarından 5'i açılmayı bekliyor

Abone ol

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde geçen hafta etkili olan kar yağışının ardından elektrikleri kesilen 30 mahalledeki sorun halen çözülemezken, kapanan köy yollarından 5'i açılmayı bekliyor. Söz konusu 30 mahalleye 5 gündür elektrik verilemiyor.

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde geçen hafta etkili olan kar yağışının ardından elektrikleri kesilen 30 mahalledeki sorun halen çözülemezken, kapanan köy yollarından 5'i açılmayı bekliyor. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yaptığı açıklamada, geçen hafta içinde etkili olan kar yağışından sonra ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde başlatılan karla mücadele çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Bugün itibarıyla halen kırsal mahallelerden olan Naipler, Akyayla, Yukarı Yağcılar, Hasanlar ve Osmaniye'nin yollarının açılmadığını dile getiren Bahçavan, mücadele çalışmalarında her zaman önceliği insan sağlığına verdiklerini, her ihbarı dikkate aldıklarını anlattı. Belediyedeki tüm personelin idari izinlerini iptal ettiklerini vurgulayan Bahçavan, işçilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İlçe genelinde 600 kilometre yol ağına sahip olduklarını dile getiren Bahçavan, "5 günde yaklaşık 500 kilometrelik yolu açtık. Geriye 5 köy yolu kaldı. 30 mahalleye 5 gündür elektrik verilemiyor. Elektrik dağıtım şirketi sorunu çözmek için aralıksız çalışıyor" dedi.