BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,87
HABER /  GÜNCEL

3 çocuğa taciz iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı!

Gemlik'te bir şahsın 3 çocuğa tacizde bulunduğu iddiası üzerine, çevrede bulunanlar olaya karıştığı iddia edilen şahsın evini bastı.

Abone ol

Gemlik'te Dr. Ziya Kaya Mahallesi Zeytin Hali bölgesinde taciz iddiası üzerine, çevrede bulunanlar olaya karıştığı iddia edilen şahsın evini bastı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olay yerine gelmesi ile linç girişimi önlenirken, polis şahsın evinin önünde güvenlik önlemi aldı. Hırsını alamayan mahalleli, şahsın kamyonuna saldırdı. Kamyon, emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından güvenli bir yere çekildi.

Mahallede bulunanların iddiasında göre, şahsın yaşları 8 ile 10 arasında değişen biri erkek üç çocuğu taciz ettiği öne sürüldü. Güvenlik gerekçesi ile Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlı, taciz şüphesiyle gözaltına alındı. İddianın çocuklardan birinin ailesine durumu itiraf etmesi ile ortaya çıktığı öğrenilirken, diğer çocukların da konuşmasıyla mahalle karıştı. Olayın duyulmasının ardından, iddialarda ismi geçen şahsın evinin önüne akın eden mahalleli zorlukla sakinleştirilebildi.

Polis ekiplerinin bölgedeki önlemleri devam ediyor.