BIST 9.572
DOLAR 32,49
EURO 34,60
ALTIN 2.477,15
MEDYA

27 yıldır ailesini arıyordu Müge Anlı'da ilk kez annesini gördü

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 27 yıldır ailesini arayan Yeşil Gül canlı yayında ailesine kavuştu.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında 29 yaşında olan Yeşil Gül ailesini arıyor. 27 yıl önce kaybolan ve ailesini arayan Yeşim Gül canlı yayında ailesine kavuştu. Gerçek adını öğrenen ve nasıl kaybolduğunu anlatan Yeşim Gül, annesini ve kardeşlerini bulunca gözyaşlarını tutamadı.

Yeşim Gül 27 yıl önce kayboldu. Bir aile tarafından evlatlık edinilen ve kendi ailesinin onlar olmadığını anlayan Yeşim Gül,öz annesine kavuşmak için Müge Anlı'nın programına başvurdu. Kaybolduğu günden itibaren kulağında olan küpeleri çıkarmayan Yeşim, gerçek ailesine o küpeler sayesinde kavuştu. Canlı yayına bağlanan Sibel Hanım, Yeşim'in kendi kızı olduğunu söyledi. Eşinden ayrıldıktan sonra kızının kaybolduğunu söyleyen ve o günden beri kızını arayan Sibel Hanım gözyaşları içinde olanları anlattı. Asıl adı Merve olan Yeşim Gül, annesini ilk kez ekranda görünce gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra canlı yayına Yeşim'in kardeşi olan Barbaros Gündüz bağlandı ve kardeşiyle aynı yerde beni olduğunu söyledi. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar...

Sitene Ekle
Etiketler