BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,90
ALTIN 2.435,99
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

25 dolara inanılmaz telefon!

Motorola ve Verizon işbirliği ile geliştirilen Droid her şeyiyle sizi şok edecek

Abone ol

Verizon ve Motorola işbirliği ile geliştirilen Droid ‘in özelliklerini ve fiyatını görünce gözlerimize inanamadık. Piyasadaki bir çok akıllı telefona göre çok daha yüksek donanımlara sahip olan Droid fiyatıyla da rakiplerine büyük bir fark atıyor.

İlk olarak her akıllı telefondaki en büyük sorun olan batarya ömründen ve şarj süresinden bahsedelim. Droid bu konuda piyasanın en iyisi olmaya aday diyebilirim. Droid 3900 mAh kapasiteye sahip bir batarya bulunduruyor. Bu batarya ile tek şarjda 48 saat telefonunuzu kullanmanız mümkün. Bunun yanında bu akıllı telefonda acil durumlar ve gereklilikler için “turbo şarj” imkânı da bulunuyor.

Şöyle ki bir işiniz çıktığında yani acil olarak dışarı çıkmanız gerektiğinde telefonunuzun şarjı yoksa artık bu durum sizin için bir sorun teşkil etmeyecek. Çünkü bu turbo şarj ile Droid’i 15 dakika şarj ederek 8 saat kullanabileceksiniz.

Droid ‘in yeni modeli tabii ki sadece size harika bir batarya ömrü ve şarj süresi sunmuyor. 21 megapiksellik bir kamera bulunduran Droid, 5.2inç Amoled QHD ekrana sahip. Bu ekran kullanıcılara 2560×1440 çözünürlüğü ve 565ppi ile harika bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Şunu da eklemek gerekir, bu akıllı telefon ayrıca 4K videoları 24 fps ‘de çekebiliyor. 2.7 ghz Qualcomm Snapdragon işlemciye ve 3GB rame sahip olan Droid, Android 4.4 Kitkat ile kullanıcılara sunulacak fakat yakın zamanda Android 5.0 Lollipop ile yeniden şekillenecek.

Telefonun en çok eleştirilen noktalarından biri ise Gorilla Glass ekranının kıralabilecek olması. Ancak Motorola ve Verizon işbirliği bu duruma da kullanıcılar için harika bir çözüm bulmuş. Şöyle ki eğer Droid’inizin ekranını kırarsanız, 2 yıllık garanti süresi içerisinde bir kere ücretsiz olarak ekranını değiştirebilirsiniz.

30 Ekim tarihinde satışa çıkacak olan Droid sadece Verizon üzerinden alınabilecek. 32 GB versiyonu kontrat ile 200 dolara , aylık taksitle 25 dolara, 64 GB versiyonu kontrat ile 250 dolara, aylık taksitle 27 dolara satılacak.

Sadece 25 dolar’a alabileceğiniz o telefonu.