BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,73
ALTIN 2.497,76
HABER /  GÜNCEL

23 ilde düğmeye basıldı! Çok sayıda asker hakkında gözaltı kararı

Konya'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 43'ü muvazzaf, 70 asker hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Şüphelilerin yakalanması için 23 ilde operasyon başlatıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullanıcısı oldukları iddia edilen Aile ve Sosyal Politikalar ile Ekonomi Bakanlıklarının 11 eski çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi.

Abone ol

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alınan örgütün mahrem imamlarının verdiği ifadeler ve yapılan çalışmalar sonucunda 70 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 43'ü muvazzaf, 27'si daha önce açığa alınıp, görevlerinden ihraç edilen askerlerin yakalanması için harekete geçti. 

BİR OPERASYON DA ANKARA'DA
Bir operasyon da Ankara'da... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullanıcısı oldukları iddia edilen Aile ve Sosyal Politikalar ile Ekonomi Bakanlıklarının 11 eski çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi.

28 GÖZALTI KARARI DAHA
Öte yandan yine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY ile irtibatlı olduğu tespit edilen 28 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.