BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.423,10
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

2019 seçimlerinde aday mı? Abdullah Gül basıp gitti!

İSTANBUL Esenyurt'ta cuma namazı çıkışında merak edilen açıklamayı yapan Abdullah Gül, sorular gelince basıp gitti. Abdullah Gül '2019 yılında cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?' sorusuna da...

Abone ol

Abdullah Gül haftalardır gündemden düşmeyen konulara ilişkin suskunluğu bozup konuştu. Herkesin merakla beklediği açıklamayı cuma namazı çıkışında yapmayı seçmesi dikkat çekici bir detaydı.

Abdullah Gül hızlı ve hayli de kızgın yaptı. Öfkelendiği nokta ise twitter ve sosyal medya üzerinden şahsıyla ilgili yapılan yorumlardı. Abdullah Gül bunları 'ahlaksız ve edep dışı' olarak tanımladı.

Abdullah Gül açıklamasını bitirdikten sonra medya sorularına başladı. Ancak Abdullah Gül'ün bunları yanıtlamaya niyeti yoktu. İlk soru da 2019 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız? şeklinde oldu. Abdullah Gül soruyu dinledi ardından tek kelime etmeden basıp gitti. Haliyle de Gül'e yanıtı beklenen diğer sorular da yöneltilemedi. Abdullah Gül'ün açıklamasında seçtiği cümleler Deniz Baykal'a ve onun sözlerini yorumlayan siyasetteki yol arkadaşlarına hayli kızgın olduğunu gösteriyordu.

Abdullah Gül'den beklenen son dakika açıklama