BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,34
HABER /  MAGAZİN

2018 O Ses Türkiye birincisi kim olur? Eski şampiyonlar kimdi?

O Ses Türkiye birincisi geçen yıl Hadise'nin takımından Dodan Özer olmuştu. O Ses Türkiye 2018 birincisi de bugün saat 20.00'daki final ile TV8 canlı yayınında belli oluyor. Peki O Ses Türkiye eski şampiyonları kimlerdi? Gelin O Ses Türkiye birincisi olmuş isimleri tekrar hatırlayalım.

Abone ol

O Ses Türkiye finali bugün akşam saat 20.00'da başlıyor. O Ses Türkiye birincisi geçen yıl Hadise'nin takımından çıkmıştı. O Ses Türkiye 2018 şampiyonu olmaya bu sene de Hadise'nin takımından Allahverdi Turan yakın görünüyor. Peki O Ses Türkiye birincileri kimdi, en son O Ses Şampiyonu kim olmuştu? Gelin O Ses Türkiye 2018 finali öncesinde eski birincileri hatırlayalım.

DODAN ÖZER 2017 O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ : O Ses Türkiye'nin geçen yıl birincisi Hadise'ye özlediği şampiyonluğu getiren Dodan Özer isimli yarışmacıydı. 39 yaşında olan Dodan Özer Dodan Özer, aslen Muş'un Varto ilçesinden.

EMRE SERTKAYA O SES TÜRKİYE 2016 BİRİNCİSİ : O Ses Türkiye 2016 şampiyonu Emre Sertkaya Gökhan'ın yarışmacısıydı.

ELNUR HÜSEYNOV 2015 O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ : O Ses Türkiye 2015 şampiyonu Elnur Hüseynov Ebru Gündeş'in yarışmacısıydı. Azeri yarışmacı Elnur Hüseynov muhteşem sesiyle ve yorumuyla ilk günden şampiyonluğunu ilan etmişti. O sezon herkes Ebru Gündeş'in Azeri şarkıcıyı özel olarak getirtip eşini şampiyon yaptırdığını konuştu.

HASAN DOĞRU 2014 O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ : O Ses Türkiye 2014 şampiyonu olan Hasan Doğru değişimi ile herkesi en çok şaşırtan isim oldu. Hasan diyete girdi ve yıllardır veremediği kiloları eritip yepyeni bir insan oldu.

MUSTAFA BOZKURT O SES TÜRKİYE 2013 BİRİNCİSİ : O Ses Türkiye 2013 şampiyonu Mustafa Bozkurt Mustafa Sandal'ın yarışmacısıydı.

OĞZU BERKAY FİDAN 2012 O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ : O Ses Türkiye 2012 şampiyonu Oğuz Berkay Fidan olmuştu. O Ses Türkiye'nin birinci şampiyonu olan Oğuz Berkay Fidan Murat Boz'a ilk ve tek şampiyonluğunu kazandırdı.

2018 O SES TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİNİN FİNAL ADAYLARI : Yıldız Tilbe'nin takımından İbrahim Aygün, Rana Nur Sancak, Ceren Düzova ve Cüneyt Güzel O Ses Türkiye 2018 birinciliğinin adayları arasında.

Murat Boz'un takımında O Ses Türkiy birinciliğinin aday isimleri Berivan Bıçakçı ve Cevher Aksoy oldu.

Hadise'nin takımından Allahverdi Turan ve Oğulcan Bolcan O Ses Türkiye birinciliğinin adayları.

Gökhan'ın takımından Benjamin Kaggwa, Selenay Dağdelen ve Lütfiye Özipek 201 O Ses Türkiye şampiyonluğunun aday isimleri.