BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.306,93
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

2018 Grammy Ödülleri kim kazandı Şeyma Subaşı da oradaydı

2018 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu. 60.düzenlenen Grammy Müzik Ödüllleri'ne Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı damga vurdu. Törene katılan ikili sosyal medyanın da gündemine oturdu. Peki Grammy Müzik Ödülleri'nde kazanan kim oldu?

Abone ol

2018 Grammy Ödülleri kazananlar belli oldu. ABD'nin New York şehrindeki Madison Square Garden'da düzenlenen törende geceye Bruno Mars ve Kendrick Lammar damga vurdu. İşte ödül töreninde kazananların listesi.

Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Grammy Ödülleri (Grammy Awards) sahiplerini buldu. James Corden'ın sunduğu 60. Grammy Ödülleri'nde de Hollywood’daki politik duruş devam etti. Gecenin en çok kazananı Bruno Mars oldu. Bruno Mars, Yılın Albümü - “24K Magic” - Bruno Mars, Yılın Kaydı - “24K Magic” - Bruno Mars, Yılın Şarkısı - “That’s What I Like” -Christopher Brody Brown, James Fauntleroy, Philip Lawrence, Bruno Mars, Ray Charles McCullough II, Jeremy Reeves, Ray Romulus and Jonathan Yip, söz yazarları - Bruno Mars, En İyi R&B Performansı- “That’s What I Like” Bruno Mars, En İyi R&B Şarkısı - “That’s What I Like” -Christopher Brody Brown, James Fauntleroy, Philip Lawrence, Bruno Mars, Ray Charles McCullough II, Jeremy Reeves, Ray Romulus and Jonathan Yip, söz yazarları - Bruno Mars, En İyi R&B Albümü -“24K Magic” — Bruno Mars, En İyi Albüm Mühendisliği - “24K Magic” - Bruno Mars ödüllerini kazandı.

KENDRİCK LAMAR 5 ÖDÜL KAZANDI  En iyi Rap Şarkısı - Humble -Duckworth, Asheton Hogan and M. Williams II, söz yazarları -Kendrick Lamar, En İyi Rap Performansı - Humble - Kendrick Lamar, En İyi Kısa Müzik Videosu - Humble - Kendrick Lamar, En İyi Rap Albümü - Damn - Kendrick Lamar, Kendrick Lamar ve Rihanna - Loyalty.

İŞTE KAZANANLARIN LİSTESİ: En iyi sanatçı ödülünü kazanan isim ise Alessia Cara oldu.  En İyi Solo Pop Performansı - Shape of You -Ed Sheeran En İyi Pop Vokal Albümü Ed Sheeran, En iyi geleneksel R&B performansı Childish Gambino (Donald Glover, solda) - Redbone, en iyi çağdaş albüm The Weekend - Starboy, En iyi pop ikili Portugal. The Man - Feel It Still, En iyi dans/elektronik müzik albümü Kraftwerk - 3-D The Catalogue, En iyi dans kaydı LCD Soundsystem - Tonite, En iyi caz vokal albümü Cécile McLorin Salvant - Dreams and Daggers, En iyi rock şarkısı Foo Fighters - Run, En iyi rock albüm The War on Drugs - A Deeper Understanding, En iyi metal performansı ödülü Mastodon - Sultan's Curse, en iyi latin pop albümü Shakira - El Dorado oldu.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Grammy de rüzgar estirdi ortalığı birbirine kattı







abd