BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.425,89
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

2017 LYS Fen Bilimleri yorumları açık uçlu soruların cevapları ne?

LYS Fen Bilimleri yorumları internethaber.com'da tartışılıyor. 2017 LYS2 Fen Bilimleri (Fizik-Kimya-Biyoloji) soruları nasıldı zor mu kolay mı? LYS Fen açık uçlu sorular ve cevapları neydi?

Abone ol

2017 LYS2 Fen Bilimleri soruları bugün öğrencileri terletti. LYS Fen sınavından çıkan öğrenciler LYS2 yorumlarını arıyor. 2017 LYS-2 Fen Bilimleri soruları nasıldı? LYS-2 Fen soruları zor muydu? LYS 2017 Fen Bilimleri açık uçlu soruların cevapları ne? 2017 LYS Fizik-Kimya-Biyoloji soruları ve yorumları ile cevaplara ilişkin görüşünüzü haber yorumları bölümüne yazın yayınlayalım. LYS2 yorumları ve LYS Fen soruları ve cevaplarına ilişkin Twitter başta olmak üzere tüm LYS yorumları da haberimizde. 

LYS'lere başvuran toplam öğrenci sayısı 1 milyon 72 bin 396 oldu. Bu yıl 81 il dışındaki sınav merkezlerine ilk kez 39 ilçedeki merkezler de eklendi. LYS-1 2 bin 594, LYS-2 bin 490, LYS-3 2 bin 582, LYS-4 bin 714, LYS-5 ise 429 binada gerçekleştirilecek.

LYS 2 SONA ERDİ

LYS 2 sınavı sona erdi. Adaylar sınavlardan çıktı. Peki Fizik, Kimya, Biyoloji soruları nasıldı? Adaylar en çok nerelerde zorlandı soruları merak ediliyor. Bazı adaylar LYS 2 fizikte bazıları ise kimyada zorlandı. Öyle ki LYS 2 fizik sınavına giren bir aday keşke atıfta bulunarak, "Fizik çok kolaydı ya keske atomu nasıl parçalayacağımızı anlatan metin yazıp kodlamamızı isteseydiniz" yazdı.

EINSTEIN İŞİN İÇİNE KARIŞTI

LYS 2 sınavına giren bir aday Twitter hesabı üzerinden sınavın zorluğuna dikkat çekerek dünyanın en zeki insanlarından olan Einstein'a gönderme yaptı. İşte o tweet:

Kimileri ise LYS 2 Fen bilimlerini sorusunu kolay buldu. En çok merak edilen ise açık uçlu soruların yanıtlarıydı.

Sınava giren adaylar en çok LYS 2 açık uçlu soruların cevaplarını merak ettiği. Birçok aday twitter üzerinden açık uçlu soruların cevaplarını aradı. En çok merak edilen ise hız mı sürat mı sorusu oldu. 

KİMYA SORULARI ZORLADI

Adalar bu yıl en çok kimya sorularında zorlandı. Popüler dizilere gönderme yapan adaylar Walter White girse bu soruları yapamazdı ifadelerini kullandı. 

LYS 2 BİYOLOJİ SORULARI NASILDI?

Adaylar LYS 2 biyoloji sorusunda en çok renk körü sorusunda zorlandı. Besin piramidi sorusuna ise adaylardan ilginç yorumlar geldi.