BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.508,18
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

2017 AÖF sınav tarihleri giriş yeri belgesi alma

2017 AÖF sınav tarihleri belli oldu. Binlerce öğrencinin gireceği AÖF sınavı ne zaman yapılacak? Güz dönemi AÖF 2017 sınav takvimi giriş belgeleri tüm detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

Binlerce öğrencinin gireceği 2017 AÖF sınav tarihi belli oldu. AÖF sınavına girecek adaylar sınav giriş yerlerini merak ediyor. Sınav tarihleri ve AÖF giriş belgeleri haberimizde.

AÖF 2017 vize sınav tarihleri açıklandı. Binlerce öğrencinin katılacağı AÖF sınavlarının giriş yerlerini de merak eden öğrenciler sınava nerede gireceklerini sabırsızlıkla bekliyorlar.

AÖF VİZE SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN?

2017-2018 AÖF Güz Dönemi vize sınav tarihleri belli oldu. AÖF sınavları 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacak.

AÖF sınav giriş tarihleri belli oldu. 25 -26 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan AÖF sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı.

SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Binlerce öğrencinin beklediği AÖF sınav tarihlerine çok az bir zaman kaldı. AÖF sınavlarına girecek olan adaylar sınav yerlerini merak ediyorlar. Fakat AÖF sınav yerleri, sınavdan bir hafta önce internet üzerinden yayınlanıyor... Açıköğretim'de öğrencilerin merak edilen tüm soruları, sınav tarihleri, sorumluluk üniteleri Anadolum eKampüs üzerinden erişime açılarak öğrencilere kolaylık sağlandı.