BIST 8.736
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.240,27
HABER /  SEÇİM

2015 genel seçimleri için Pamukoğlu'ndan flaş vaat

2015 genel seçimleri öncesi HEPAR Genel Başkanı Pamukoğ­lu '1 yılda PKK'yı bitireceğini' vadetti.

Abone ol

2015 genel seçimlerinin yaklaşmasıyla partiler siyasi vaatlerde bulunmaya başladığı bugünlerde çarpıcı bir vaat de Hak ve Eşit­lik Par­ti­si­'nin (HE­PAR) Ge­nel Baş­ka­nı Osman Pamukoğlu'ndan geldi.

"PKK'YI 1 YILDA BİTİRİRİM"

Hak­ka­ri Dağ ve Ko­man­do Tu­gay ko­mu­tan­lı­ğı dö­ne­min­de te­rör­le mü­ca­de­le­nin ön­de ge­len isim­le­rin­den olan Pamukoğlu,Kanaltürk'te katıldığı bir programda, yüzde 10'luk seçim barajı nedeniyle 7 Haziran seçimlerine bağımsız aday olarak gireceğini açıkladı; "Gönüllülerden seçeceğim, özel eğitimli, örgütlenmiş, donatılmış 20 bin kişilik birlikle, terörü 1 yılda önleyeceğimi vaat ediyorum" dedi.

ekran-resmi-2015-02-09-11.33.31.png"HAYIR DEMEYİ BECEREMEDİLER"

Pamukoğlu ayrıca Sözcü'ye yaptığı açıklamada, "CHP'­den 'gö­rü­şe­li­m' de­nil­di. Ge­nel Baş­kan Ke­mal Kı­lıç­da­roğ­lu­'y­la 1 sa­at 15 da­ki­ka gö­rüş­tüm. Bu­gün­kü gü­cü­mü­zü bı­ra­kın en za­yıf dö­ne­mi­miz­de bi­le se­çi­me gir­di­ği­miz­de al­dı­ğı­mız oy­la­rın ör­ne­ği­ni ver­dim, 'Bun­la­rı si­ze ve­re­lim. Siz de, bü­yük il­ler­de çı­kar­dı­ğı­nız mil­let­ve­ki­li sa­yı­sın­dan son­ra­ki­le­re bi­zim gös­te­re­ce­ği­miz aday­la­rı ko­yun' dedim. Bu yol­la, CHP'­ya 3-5 da­ha faz­la mil­let­ve­ki­li se­çil­miş ola­cak­tı. 30 Eki­m'­e ka­dar bu ko­nu­da 'e­ve­t' ya da 'ha­yı­r' de­nil­me­si­ni is­te­dim. An­cak on­lar da 'ha­yı­r' de­me­yi be­ce­re­me­di­ler." demişti.

3. BÖLGEDEN ADAY OLACAK

Osman Pamukoğlu, Silivri, Çatalca gibi ilçeleri de içine alan İstanbul 3. Bölgeden bağımsız milletvekili adayı olarak katılacağı seçim için bugün start verecek.