BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.492,11
HABER /  SEÇİM

2015 genel seçimleri için CHP'nin reklamları

2015 genel seçimleri için CHP reklam kampanyasını reklamın dahi çocuğu Ali Taran'a emanet etti.

Abone ol

2015 genel seçimlerinin yaklaşmasıyla partilerin seçim hazırlıkları ve stratejileri hız kazandı CHP, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler reklam kampanyası kapsamında Ali Taran ile çalışmayı planlıyor.

Daha önce de Cem Uzan'ın başkanı olduğu Genç Parti'ye seçim reklamı hazırlayan Ali Taran'ın, projelerini CHP'ye sunduğu ve CHP yönetiminin de prensipte anlaşma sağlandığı ancak bir kaç ayrıntının çözülmesinden sonra anlaşma yapılacağı belirtildi.

TARAN CHP'YE SUNUM YAPTI

Sözcü'nün haberine göre, ünlü reklamcı Taran önceki gün CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısında kapsamlı bir sunum yaptı. Taran'ın bu durumda kampanyanın farklı unsurları için anlaşılan bazı başka ekiplerle birlikte kampanyanın koordinasyonundan sorumlu olabileceği değerlendiriliyor. Taran'ın sunumunda, seçim kampanyasında kullanılacak dilin, seçilen kelimelerin ve reklamların önemine işaret ettiği belirtildi.

ali-taran.jpg CEM UZAN'IN KAMPANYASINI YÖNETMİŞTİ

Taran, 2002 seçimlerinde Cem Uzan'ın başkanlığını yaptığı Genç Parti'nin seçim kampanyasını yürütmüştü. Taran'ın kampanyasının da etkisiyle Genç Parti seçimlerde yüzde 7′yi aşarak büyük bir sürpriz yapmıştı.

Öte yandan CHP yönetiminin ABD Başkanı Obama'nın kampanyalarında da yer almış olan araştırma şirketinden de teklif aldığı ancak bir anlaşma yapılmadığı da belirtildi.