BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.307,17
HABER /  SEÇİM

2015 Genel Seçimleri AK Parti 'çat kapı' anket

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri öncesi AK Parti Milletvekili Aday Listesi hazırlıklarında 'çat kapı' yapılan anket sonuçları adayları belirledi

Abone ol

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için en kritik viraj 7 Nisan Salı günü dönülecek. Partiler milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu-YSK'ya sunacak.

Milletvekili aday listesi en çok merak edilen parti ise kuşkusuz AK Parti. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında günlerdir çalışmalarını yürüten AK Parti'de üst komisyon aday listelerine son şekli anket sonuçlarına göre verecek. 

Milliyet'in haberine göre, 81 ilde gerçekleştirilen anket sonuçları il bazlı olarak Davutoğlu’nun başkanlığındaki üst komisyona da sunuldu. Üst komisyon alfabetik sırayla illeri ele alırken, anketlerin rastgele seçilen ve habersiz gidilen evlerden yapılan anket sonuçları olduğu da öğrenildi. Parti yetkilileri, habersiz yapılan anketlerin sokakta yapılmadığını sokakta yapılan anketlerin aday adaylarının manipülasyonuna açık olduğunu vurguladı. Uygulanan yöntem ile vatandaşın etki altında kalmadan gerçek düşüncesini öğrendiğini ifade eden yetkililer anketlerde herhangi bir yönlendirici isim olmadan, “Hangi ismi aday görmek istiyorsunuz?” şeklinde olduğu da kaydedildi. Anketin sadece üst komisyonun bilgisi dahilinde olduğu öğrenilirken, anketlerde çıkan isimlerin kamuoyu tarafından çok bilinmediği belirtildi.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 4 NİSAN ÇEKİLİŞİ MİLLİ PİYANGO