BIST 9.692
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.496,52

2014 yılının en ilginç haberleri

2014 yılının en ilginç haberleri

Mashable sitesi, tüm dünyada okuyanları şaşkınlığa uğratan en garip 26 haberi bir araya getirdi. İşte 2014 yılının en garip 26 haberi...

2014 yılının en ilginç haberleri

Mashable sitesi, tüm dünyada okuyanları şaşkınlığa uğratan en garip 26 haberi bir araya getirdi.

İşte 2014 yılının en garip 26 haberi:

1. Bir adam pantolonunun içine elektrikli testere gizleyerek çalmaya çalıştı, baya başarısız oldu

ABD’nin Florida eyaletinde bir adam mağazadan elektrikli testere çalmak istedi. Testereyi kimselere belli etmeden çalmaya çalışan adam, çok çok zekice bir çözümle testereyi pantolonunun içine yerleştirmeye karar verdi. Ancak önünde kocaman bir çıkıntı oluşunca, Treasure Coast Çim Ekipmanları mağazasının kameraları tarafından kaydedildi. Adam bu “büyük” hırsızlık suçundan yakalandı.

2014 yılının en ilginç haberleri

2. Bu adam eşiyle barışabilmek için 2 gün boyunca iPhone 6 sırasında bekledi

Olay, İngiltere’nin güney batısındaki Bristol şehrinde yaşandı. 20 yıllık eşinden ayrılan Darius Wlodarski, ayrılmalarından önce eşine iPhone6 alacağına söz vermişti. Sözünde durmak isteyen adam, Bristol Apple mağazasının önünde tam 44 saat sırada bekledi. Bu romantik jesti işe yaradı mı yaramadı mı, onu bilmiyoruz.

2014 yılının en ilginç haberleri

3. Evrimle ilgili araştırma yapan bilim insanı, böcek robotlarının seks yapmasını inceledi ve durumu anladı

Okinawa Fen ve Teknoloji Enstitüsü'nde çalışan Dr. Stefan Elfwing adında bir bilim adamı yüzlerce yıllık hayvan nesilleri hakkında araştırma yapmak istiyordu. Fakat bu çalışmaya bütün hayatını harcamak istemedi. Çözümü robot böceklerin seksine yoğunlaşmakta buldu. Tekerlekli makinelerin çok fazla enerjisi yoktu. Bu yüzden de tekrar şarj edilebiliyor olmaları ve bütün enerjilerini pil aramakla harcamamaları gerekiyordu. Elfwing, bu robotlar sayesinde hem çiftleşme alışkanlıkları hakkında gözlem yapmış oldu, hem de yaşayan canlılar hakkında araştırma yapılırken robotlardan da yararlanılabileceğini gösterdi.

2014 yılının en ilginç haberleri

4. Bir köpek tam 43 çorap yedi, bana mısın demedi

ABD’nin Oregon eyaletindeki 3 yaşındaki Danua cinsi köpek, bir gün deliler gibi istifra ederken bulundu. Sahibi köpeğini alıp hemen DoveLewis Acil Hayvan Hastanesi’ne götürdü. Köpeğin içinde tam 43 tane çorap bulundu ama, köpeğin durumu gayet iyi.