BIST 9.142
DOLAR 32,39
EURO 35,03
ALTIN 2.326,59
HABER /  GÜNCEL

20 ilde eş zamanlı operasyon 265 kişi için gözaltı kararı

Savcılığın talimatı ile harekete geçen ekipler 20 ilde operasyon başlattı. FETÖ'nün yönetici kadrolarının da aralarında bulunduğu 265 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Abone ol

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile son dakika haberine göre 20 ilde eş zamanlı başlatılan operasyonda FETÖ yöneticilerinin de aralarında bulunduğu yüzlerce kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Operasyonun sürdüğü bildirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) başkentteki yapılanmasına ilişkin, örgütün yönetici kadrolarının da aralarında yer aldığı 265 zanlı hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Suçları Soruşturma Bürosunun, FETÖ'ye yönelik yürüttüğü soruşturma devam ediyor.

Bu kapsamda FETÖ'nün Ankara yapılanmasına ilişkin, aralarında örgütün yönetici kadrolarının da bulunduğu 265 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Savcılığın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, sabah saatlerinden itibaren 20 ilde eş zamanlı operasyon başlattı.

60 KİŞİ YAKALANDI

Operasyonda, örgütün yöneticileri, bölge temsilcileri ve öğrenci sorumlularının da aralarında olduğu 60 kişi gözaltına alındı.

Zanlılar, ifade işlemleri için Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Operasyonun sürdüğü, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.