BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 34,99
ALTIN 2.325,01

20 çılgın seks önerisi!

20 çılgın seks önerisi!

Sevgilinizle çıplak olarak birbirinizin yüzünü görecek şekilde oturun. küçük dokunuşlarla parmak uçlarınızı sevgilinizin yüzünde ve boynunda gezdirin. dokunuşlarınızı omzuna doğru indirerek sürdürün.

20 çılgın seks önerisi!

Rutine girdiğinizi hissettiğinizde farklı yerlerde seks yapmak ya da farklı fanteziler denemek aşkınıza heyecanı geri getirecektir. Konforlu bölgenizden çıkmak zor olsa da arada sırada yenilikler denemelisiniz.

20 çılgın seks önerisi!

Ön sevişmeyi kısa tutarsanız, seks doyurucu ama çabuk biten bir akşam yemeğine benzer. Ancak ön sevişme yöntemlerinizi çeşitlendirirseniz, cinsel hayatınız gece boyunca süren bir partiye benzeyecektir.

20 çılgın seks önerisi!

Duygu dolu romantik bir dekorda aşkın bambaşka olduğunu bilmelisiniz. İlk önce telefonların fişini çekin, ortamı fazla değil loş bir ışıkla aydınlatın ki, göz teması kurmak mümkün olsun. Birbirinizin gözlerine bakabilmek, sevişme sırasında birbirinize daha yakın hissetmenizi sağlar.

20 çılgın seks önerisi!

Isı kaslarınızın gevşemesine yardımcı olur. Birlikte sıcak bir banyo yapın. Sıcak su kaslarınızı rahatlatıp, cildinizin dokunmaya daha hassas olmasını sağlar.