BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,95
ALTIN 2.425,77
GÜNCEL

2 yaşındaki çocuk aslan yemi olacaktı!

Japonya’da bir hayvanat bahçesinde cam kafesin arkasından aslanları izleyen 2 yaşındaki bir çocuk aslanın saldırısından aradaki cam sayesinde kurtuldu.

Japonya Chiba kentinde ailesiyle birlikte hayvanat bahçesine giden 2 yaşındaki bir çocuk aslanları izliyor ve ailesi tarafından videoya çekiliyor.

Çocuğun arkasını döndüğü sırada ise bir aslan hızla çocuğa doğru koşuyor ve çocuğa saldırıyor. Ancak aslan arada bulunan kalın cama çarpıyor ve bu emeline ulaşamıyor. Arka ayaklarının üzerine çıkarak ön ayaklarıyla camı tırmalayan aslan geçidin olmadığını anlıyor. Çocuk da aslanın cama çarpmasından çıkan sesle irkiliyor ve arkasını dönüyor.

Ziyaretçilerin aslanlara daha fazla yaklaşabilmesi için konulan cam 180 kilo ağırlığındaki aslanın saldırısından 2 yaşındaki çocuğu korumuş oldu.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler