BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
HABER /  GÜNCEL

2 turist kıza 14 kişi laf atınca

Her yıl tatile gelen çok sayıda turist tacize uğrarken; sezonu açmaya hazırlanan Alanya'da ilginç bir toplantı yapıldı.

Abone ol

İsveçli 2 turist kıza 14 kişinin laf atması Alanya Kaymakamını çileden çıkardı. Kaymakam Özdemir, düzenlediği toplantıda ‘Bu nasıl bir kepazelik; biz sapık mıyız?’ diyerek isyan etti

'Turizm Koordinasyon Toplantısı'na Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in sözleri damgasını vurdu. Kaymakam Özdemir'in turistlere taciz konusundaki açıklamaları katılımcıların yüzünde tokat gibi patladı...

'SİZİN KIZINIZA YAPILSA...'

"Bir arkadaşımın anlattığına göre 2 İsveçli kıza yürürken 14 kişi laf atmış" diyen Kaymakam Erhan Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz sapık mıyız? Sizin kızınıza, karınıza, bacınıza böyle bir şey gelsin ister misiniz? Bu nasıl kepazelik? Alanya en büyük turizm merkezi diye hava atıyoruz ama kendi içimize dönüp bunları değerlendirmemiz gerekiyor." Alanya olarak turizmde yapılması gerekenlerin hep birlikte yapılması gerektiğine söyleyen Erhan Özdemir, holstein ineğinden örnek verdi.

HOLSTEİN İNEĞİ ÖRNEĞİ

Dünyada en çok süt veren ineğin holstein ineği olduğunu belirten Özdemir, "Ama bu ineği beslemezsen, ot vermezsen süt alamazsın. Bizde de öyle. Bu piyasayı beslemeyeceksek kimse bu inekten süt beklemesin. Bu herkes için geçerli. Bu otu nasıl temin edeceğiz bunu konuşalım" dedi. Turistlere hiçbir şey yapılmasını istemeyen Kaymakam Özdemir, şunları kaydetti: "Gelsin gezsin, alışverişini yapsın. Surat asmayalım yeter. Alanya kendi tanıtımını kendisi yapar zaten."

"ŞİRİNLİK YAPMAYIN"

ALANYA Kaymakamı Erhan Özdemir, turistlerin taciz edilmesine büyük tepki gösterdi. "Turiste şirinlik yapmayalım" diyen Özdemir, katılımcılara "Biz sapık mıyız?" diye sordu. Özdemir, şunları söyledi: "Siz Avrupa'ya gittiğinizde 1 euro aldatıldığınızda nasıl hissediyorsanız onlar da kendilerini öyle hissediyor."