BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  GÜNCEL

2. Ordu Komutanı Metin Temel'e yeni görev Erdoğan imzaladı

2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel, Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığı'na atandı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kararla, 2. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Metin Temel, Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına; 4. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Barut ise 3. Ordu Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına getirildi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Malatya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir toplantıdaki konuşmasını alkışladığı gerekçesiyle II. Ordu Komutanı korgeneral İsmail Metin Temel'e yönelik "Senin apoletlerini sökmezsem ben de Muharrem İnce değilim." demişti. İsmail Metin Temel, ilk YAŞ toplantısında rütbesi orgeneralliğe yükseltilmişti.

Afrin komutanı İsmail Metin Temel kimdir işte o şehit hikayesiAfrin komutanı İsmail Metin Temel kimdir işte o şehit hikayesiAfrin komutanı İsmail Metin Temel kimdir işte o şehit hikayesiAfrin komutanı İsmail Metin Temel kimdir işte o şehit hikayesiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

İsmail Metin Temel aslen nereli Afrin komutanı kimdir?