BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,54
ALTIN 2.495,72
HABER /  GÜNCEL

2 operasyon olacak AK Partililer alınacak

Hükümete yakın medyadan gelen iddia inanılmaz. İzmir'de bir operasyon daha yapılacak, AK Partililer listede...

Abone ol

İNTERNET HABER - Yolsuzluk operasyonundan sonra 2 operasyon daha yapılacak iddiası. Bu kez iddia hükümete yakın medyadan.

Yeni Şafak si'nin iktidar telinden yazan yazarı Cem Küçük, Türkiye'yi sarsacak 2 operasyon daha yapılacağını iddia etti.

İddiasına göre operasyonlardan biri İzmir merkezli olacak ve AK Parti'ye yakın çok kişi gözaltına alınacak.

İkinci operasyonla ilgili iddiası ise tuhaf... Dediğine göre 31 Aralık gecesi her an herşey olabilir.

AK PARTİLİ İŞADAMLARI ALINACAK

İşte şaşırtan iddialar;

Kökü dışarıya dayanan bu yapı bugünlerde iki yeni operasyon üzerinde çalışıyor. Birinci çalışmaları iddialara göre İzmir'de yürüyen casusluk davası üzerinden olacak. İzmir'de KOM Şube Müdürü Mehmet Erikoğlu görevden alındı ama casusluk davasına demokrat, sivil birçok isim de dahil edilmiş.

Alt kadroların da hazırlık içerisinde olduğu iddia ediliyor. Yeni yılda Ocak ayında düğmeye basılacağı ve AK Parti'ye yakın bazı isimlerin de bu listede olduğu ve gözaltına alınacağı söyleniyor. Suçlu olanı kimse koruyamaz ama kurunun yanında yaşın da yanması kimseyi memnun etmez.

YILBAŞI GECESİ HER AN HERŞEŞ OLABİLİR

İkinci plan ise İstanbul'da. İddialara göre 31 Aralık akşamı nöbetçi hakim listesi yapılmış. Rutin bir uygulama yani. Bu liste söylenenlere göre önemli bir operasyonun habercisi olabilirmiş. Bekleyip göreceğiz.

Türkiye'de bu saatten sonra her şey olabilir. Herkesin çok dikkatli olması gerekiyor.