BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

2 günde 2 kilo verdiren ayran detoksu

2 günde 2 kilo verdiren ayran detoksu

Yaza doğru diyet listeleri havada uçuşuyor. Kimi göbeğini eritmenin kimi basenlerinden kurtulmanın derdinde. Kilo verme sürecinde ayran detoksu vücudunuzu zararlı toksinlerden arındırarak hızlıca yağlarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacak.

2 günde 2 kilo verdiren ayran detoksu

Kış kilolarından kurtulup zayıflamak için diyet listesi arayanlara ayran detoksu önerimiz var. Ayran detoksu vücudunuzu zararlı toksinlerden arındırmaya aynı zamanda hızlı bir şekilde ödem atmanıza ve kilo vermenize yardımcı olan bir detoks yöntemidir. Ayran detoksunu uygulayanlar 2 günde 2 kilo verebildiklerini iddia ediyorlar. Bunun için iki ayrı formül var. Evinizde hangi malzeler varsa ve tadı hangisinin hoşuna gidiyorsa onu yapabilirsiniz. İşte ayran detoksu nasıl yapılır, neler serbest sorularının yanıtı;

2 günde 2 kilo verdiren ayran detoksu

Ayran detoksu nedir: Ayran detoksu yaza fit ve sağlıklı bir şekilde girmek isteyenler için oldukça sağlıklı bir detoks yöntemidir. Toksinleri atmakla kalmaz, aynı zamanda vücudunuza şişirmeden ihtiyaç duyduğu besinleri de vemeye yardımcı olur. Cildinizdeki ışıltıyı kaybettiyseniz ve enerjinizin düştüğüne inanıyorsanız ayran detoksu ile bu sıkıntılarınıza son verebilirsiniz. Üstelik ayran detoksu malzemeleri evinizde her zaman bulunan malzemeleri içeriyor.

2 günde 2 kilo verdiren ayran detoksu

Ayran detoksu malzemeleri: Tam yağlı ayran - Nane yaprakları - Kişniş yaprakları - İnce dilimlenmiş havuç - 1/2 çay kaşığı kavrulmuş kimyon tohumu tozu - Bir tutam tuz

2 günde 2 kilo verdiren ayran detoksu

Ayran detoksu nasıl yapılır?: 1. İlk olarak ayranı bir kabın içerisine dökün. 2. Birkaç nane yaprağı ve birkaç kişniş yaprağı kabaca doğrayın 3. Havucu da ince bir şekilde dilimleyin. 4. Havucu ve kabaca doğramış olduğunuz bitkileri ayranın içerisine boşaltın. 5. Bir tutam tuz ve biraz kavrulmuş kimyon tohumu tozu ekleyin ve iyice karıştırın. Bu detoks gün içinde 2 saat arayla içilecek.