BIST 9.460
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,69
HABER /  DÜNYA

2 gün boyunca inledi fark edilmese ölecekti

ABD'de vatandaşların yan binadan gelen inleme sesinden rahatsız olması polise haber verildi. Olay yerine giden polis sayesinde 48 saat boyunca bir lokantanın bacasına sıkışan kişi kurtarıldı

Abone ol

ABD'nin California eyaletinde, inleme sesinden rahatsız olan bir kişi polisi aradı. İnleme sesinin yan binadan geldiği sanıldı ancak polis olay yerine gittiğinde şok oldu.

Sesin nereden geldiğini bir türlü anlayamayan itfaiye görevlileri, kapısı kilitli olan bir lokantanın çatısına çıktı. Polis inleme sesinin çatıda buluna bacadan geldiğini fark etti.  Bacanın içine sıkışmış halde bulunan, tüm vücudu yağla kaplı kişi bir saatlik bir çabayla yukarı çekildi.


Adı açıklanmayan 29 yaşındaki kişinin, binaya hırsızlık için girmeye çalışmış olabileceği öne sürüldü. Vücudu susuz kalan adamın hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. 

Alameda Polis Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 48 saat boyunca bacada mahsur kalan kişi için "Bir gün daha geçseydi, kurtaramayabilirdik” ifadeleri kullanıldı