BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52
HABER /  GÜNCEL

2 erkek kardeşe 2 kız kardeş

Çanakkale'de 2 erkek kardeşin 2 kız kardeşle dünya evine girdiği düğün büyük ilgi gördü.

Abone ol

Çanakkale Balık Restora'nda gerçekleştirilen düğünde Nihal ve Meral Uçar isimli 2 kız kardeş Serhat ve Serkan Gökçe ile evlenerek dünya evine girdi.

Evlilikleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Serhat Gökçe(25) Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde öğrenim görürken tanıştığı okul arkadaşı Meral Uçar'a(25) aşık olduğunu belirterek, "Bu arkadaşlığımız üniversite bitene kadar devam etti. Fakülteyi bitirdikten sonra da ben Yalova'da eczane açtım. Bu sırada kardeşim Serkan da zaman zaman Yalova'ya geliyordu. Bu sırada Meral'in kardeşi Nihal ile tanıştılar. Onlar da birbirlerine aşık oldular. Biz de kardeşler olarak bu mutluluğumuzu birlikte düğün yaparak perçinlemek istedik. Bizi bu günümüzde yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Alkışlar altında düğünün yapıldığı restorana gelen Meral-Serhat Gökçe ile Nihal-Serkan Gökçe çiftinin mutluluğu gözlerinden okunurken, çiftler gece boyunca gönüllerince eğlendi. Öte yandan Meral ve Serhat Gökçe'nin Yalova'da eczacı olduğu öğrenilirken, Serkan Gökçe'nin Mühendis, Nihal Gökçe'nin de Ezine Kaymakamlığı'nda yazı işlerinde görevli olduğu belirtildi.