BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.427,11
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

19 Şubat okullar tatil mi illerin kararları

19 Şubat perşembe günü okulların tatil mi sorusu için gözler İstanbul ve Ankara Valiliğine döndü. Bursa , Balıkesir ve Konya 'da illerinde de okullar yarın tatil olabilir.

Abone ol

İSTANBUL Valiliği okulları tatil ederken gözler Ankara 'da Valiliği 'ne döndü. Bursa Valiliği de yarın yani 19 Şubat perşembe günü okulları tatil etti. 19 Şubat günü okulların tatil olduğu ilk il Kayseri oldu. Samsun Valiliği , Amasya , Nevşehir , Çorum ve Tokat Valiliği ile Sivas 'ta da okullar yarın (19 Şubat perşembe günü) tatil oldu.

ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ? VALİLİĞİN KARARI NE?
Ankara 'da kar yağışı bugün çok kuvvetli olarak etkili olunca Ankara Valiliği 'nin 19 Şubat günü okulları tatil etme ihtimali gündeme geldi. Ankara Valiliği yarın okulların tatil olup olmayacağına akşam saatlerinde yapacağı değerlendirme sonunda karar verecek. Ankara'da bugün kar yağışı yoğun olarak etkili olacak. Metoorolojinin alarm verdiği iller arasında başkentte yer alıyor.
ankarada-okullar-tatil-mi-valiliğin-karari-ne-olur-.jpg
BURSA VALİLİĞİ : OKULLAR YARIN TATİL
BURSA'da kar yağışı etkisini artırınca Bursa Valiliği okulların yarın yani 19 Şubat perşembe günü tatil edilmesine karar verdi. Bursa Valiliği 'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada 'bu gece' beklenen kar yağışı ve buzlanma sebebiyle ilk ve orta dereceğili okullar ile rehebilitasyon merkezlerinde eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Bursa Valiliği 'nin sitesinde yer alan açıklamada kamu kurumlarında çalışan engelli çalışanlar ile hamileler de idari izinli sayılacak.

İŞTE BURSA VALİLİĞİ SİTESİNDE YER ALAN KAR TATİLİ İLANI

bursa-valiliği-okullar-tatil-mi.jpg

İSTANBUL'DA OKULLAR 19 ŞUBAT'TA TATİL OLDU

İSTANBUL 'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtı geldi. İstanbul Valiliği yarın yani 19 Şubat perşembe günü İstanbul 'da okullar tatil etti. Açıklama İstanbul Valiliği 'nin resmi sitesinden duyuruldu.

İSTANBUL VALİLİĞİ AÇIKLADI!

İstanbul Valiliği , kar yağışı nedeniyle öğrencilerin ulaşımda herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları için anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde okulların yarın (19 Şubat perşembe günü) tatil edildiğini duyurdu. 

KOCAELİ'DE OKULLAR TATİL

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte aralıklarla devam eden kar yağışının bu gece ve yarın da etkisini artırmasının beklendiği vurgulanarak, bu nedenle tüm ilçelerdeki anaokulları, ilk, orta ve liselerle rehabilitasyon merkezlerinde, eğitim ve öğretime yarın ara verildiği ifade edildi.

SAKARYA'DA DA EĞİTİM TATİL EDİLDİ

Sakarya'da olumsuz hava koşulları dolayısıyla yarın eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulunun Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş başkanlığında gerçekleştirilen olaganüstü toplantısında, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında yarın eğitime ara verilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ İSTANBUL VALİLİK AÇIKLADI

İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle öğrencilerin ulaşımda herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları için anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime yarın ara verildiğini duyurdu.
istanbulda-okullar-tatil-mi-valiliğin-karari.20150218155021.jpg


19 ŞUBAT OKULLARIN VALİLİĞİN KARARIYLA TATİL OLDUĞU İLLER

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte aralıklarla devam eden kar yağışının bu gece ve yarın da etkisini artırmasının beklendiği vurgulanarak, bu nedenle tüm ilçelerdeki anaokulları, ilk, orta ve liselerle rehabilitasyon merkezlerinde, eğitim ve öğretime yarın ara verildiği ifade edildi.

Kamuda çalışan engellilerle hamilelerin yarın idari izinli sayılacağına yer verilen açıklamada, mevcut kar yağışının olumsuz etkilerine karşı kentteki ilgili kurum ve kuruluşların gerekli tedbirleri almaları istendi.

ORDU 'DA HANGİ İLÇELERDE OKULLAR YARIN TATİL
Ordu 'da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde yarın okulların tatil edildiği bildirildi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışının devam etmesi nedeniyle bazı ilçelerde kar tatilinin uzatıldığını ifade etti.

Türkkan, Meteoroloji İl Müdürlüğünden alınan hava tahminlerine istinaden yarın Mesudiye, Ulubey, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, Aybastı, Korgan ve İkizce ilçelerinin tamamında, Ünye ilçesinde Pelitliyatak ve Yenikent Mahalleleri'ndeki okullarda, Perşembe ilçesinde ise taşımalı eğitim yapılan okulların tatil edildiğini söyledi.

Türkkan, yarın Altınordu ilçesi, Fatsa, Kabadüz, Gülyalı ve Kabataş ilçelerinde eğitim ve öğretimin devam edeceğini kaydetti.

19 ŞUBAT SİVAS 'DA 2 İLÇEDE OKULLAR TATİL
Sivas'ın Gemerek ve Yıldızeli ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın tatil edildi. 

Sivas'ın ise Gemerek ve Yıldızeli ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar bir gün süreyle tatil edildi. Yarın bu ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

SAKARYA 'DA KAR TATİLİ
Sakarya'da olumsuz hava koşulları dolayısıyla yarın 19 şubat perşembe günü okullar tatil edildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulunun Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş başkanlığında gerçekleştirilen olaganüstü toplantısında, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında yarın eğitime ara verilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.

YOZGAT 'DA OKULLAR TATİL

Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezindeki anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde eğitim-öğretime yarın da ara verilmesi kararlaştırıldı.

Aydıncık, Boğazlıyan, Sarıkaya, Çekerek, Kadışehri, Saraykent, Çandır, Sorgun, Çayıralan, Şefaatli ilçelerinde okullar yarın için tatil edildi. Yenifakılı, Yerköy ve Akdağmadeni ilçelerinde ise taşımalı eğitim veren okullarda eğitim yapılmayacak.

NİĞDE 19 ŞUBAT KARARI

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

AMASYA VALİLİĞİ OKULLARI 19 ŞUBAT'TA TATİL ETTİ

AMASYA Valiliği 19 Şubat perşembe günü okulları tatil etti. Amasya 'da yoğun kar yağışı kar tatilini getirdi. Amasya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, devam eden yoğun kar yağışı ve Meteoroloji İl Müdürlüğü'nden alınan hava tahminlerine istinaden 19 Şubat Perşembe günü il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, kamu kurumlarında engelli statüsünde çalışan tüm personelin de yarın idari izinli sayılacadığı bildirildi.

NEVŞEHİR'DE 19 ŞUBAT OKULLAR TATİL
Nevşehir'de olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi. N
evşehir Valiliği 'nden yapılan açıklamada, il genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin yarın idari izinli sayılacağı ifade edildi.

KAYSERİ 'DE OKULLAR YARIN TATİL
Kayseri 'de olumsuz hava koşulları nedeniyle öğleden sonra ve yarın 19 şubat perşembe günü okullar tatil edildi. Kayseri Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan son hava tahmin raporu ve veriler çerçevesinde, kar yağışı ve buzlanma ile hava sıcaklığındaki aşırı düşüşün neden olabileceği riskler dikkate alınarak İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince il genelinde eğitim-öğretime bugün öğleden sonra ve yarın tatil edildiği bildirildi.

19-şubat-okullar-tatil-mi-illerin-karari.jpgAçıklamada, sabah saatlerinde yoğunluğunu artıran kar yağışının meteorolojik verilere göre etkisini artırarak devam edeceği ve hava sıcaklığının düşüşüne bağlı olarak don ve buzlanma olayları beklendiği kaydedildi. 

TOKAT'TA EĞİTİME KAR ENGELİ

Tokat'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitimeyarın ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il genelinde kar yağışı ve soğuk havanının etkili olduğunu söyledi.

Yazıcı, "İl genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime yarın ara verildi" dedi.

SİVAS'TA KAR TATİLİ UZADI

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildi. 

Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, "Bugün kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimizi evlerine gönderdik. İlçemizde kar yağışı yoğun olarak devam ediyor. Bu yüzden ilçe genelindeki okullarda yarın eğitime ara verilmesini kararlaştırdık" diye konuştu.

 ÇORUM 'DA 19-20 ŞUBAT TATİL EDİLDİ
Çorum'da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Ortaköy ilçesinde öğleden sonra ve yarın (19 Şubat perşembe ve 20 şubat cuma) okullar tatil edildi. 

Çorum Valiliği'nden alınan bilgiye göre, olumsuz hava koşullarından dolayı Ortaköy ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde öğleden sonra ve yarın olmak üzere eğitime bir buçuk gün ara verilmesi kararlaştırıldı.

İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de aynı süre içerisinde idari izinli sayılacak.