BIST 9.028
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.279,71
HABER /  GÜNCEL

19 Mayıs'ta kargolar ve bankalar açık mı?

19 Mayıs'ta resmi tatil mi olacak? sorusu merak ediliyordu. 19 Mayıs cuma günü resmi tatil olduğu için okullar tatil olacak peki kargolar ve bankalar açık mı sorusunun cevabı nedir?

Abone ol

19 Mayıs'ta bankalar ve kargolar açık mı sorusu, bu kurumlarda işlerini görmek isteyen kişiler tarafından ilgiyle sorgulanmaya başlandı.

Resmi tatilin hafta içine denk gelmesi nedeniyle 19 Mayıs'ta kargolar ve bankalar açık mı sorusunu yönelten bireyler, konununun detaylarını öğrenmek istedi. Peki, on binlerce kişinin merakla sorguladığı 19 Mayıs'ta kargolar ve bankalar açık mı olacak? İşte, konuyla ilgili bazı bilgiler

19 MAYIS'TA KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

Hürriyet'in haberine göre, Kargo şirketlerinin çalışma saatleri, diğer kurumlara göre farklılık göstermektedir. Kurumların aldığı karara göre tatil günlerinde il ve ilçelerdeki bazı şubelerin kapalı olması durumuyla karşılaşabilir. Bu durumla ilgili en sağlıklı bilgi, kargo şirketlerinin çağrı merkezi üzerinden alınmalıdır.

19 Mayıs'ın resmi tatil olması dolayısıyla banka şubelerinin tamamı kapalı olacak. İnternet üzerinden gerçekleştirilecek olan Pazartesi günü saat 08.00 itibariyle gerçekleştirilebilecek.