BIST 9.708
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.440,00
HABER /  GÜNCEL

18 yıl ormanda yaşadı!

8 yaşında kayboldu, yıllar sonra ormanda bulundu. Medeniyete dayanamadı...

Abone ol

Kamboçya'da 18 yıl ormanda yaşadıktan sonra geçen Ocak ayında bulunan 27 yaşındaki Ro Cham H'pnhieng adlı genç kızın ormana kaçtığı belirtildi.

Daily Mail gazetesinin haberine göre 8 yaşındayken hayvanları otlatmak için ormana giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan genç kız, geçen ocak ayında tesadüfen bulunmuştu.

Ailesi tarafından çocukluğunda meydana gelen vücudundaki bazı yaralardan tanınan H'pnhieng'in annesi Rochom Soy, yıllarca ormanda vahşi hayvanlar gibi yaşayan kızının sadece 3 kelime konuşabildiğini ve insanlara tam olarak alışamadığını söyledi. Daha önce de ormana kaçma teşebbüsünde bulunan genç kızın bulunması için polis bölgede arama çalışmalarına başladı.

SEVGİLİSİNİ ARIYOR İDDİASI
Bu arada H'pnhieng'in köyünde yaşayanlar, genç kızın yakalandığı zaman yanında maymun davranışları sergileyen bir adam gördüklerini, ancak bu kişinin ormana kaçarak izin kaybettirdiğini söyledi. Polis yetkilileri, genç kızın sevgilisi olduğunu tahmin ettikleri bu adamı bulmak için ormana geri dönmüş olabileceğini belirtiyor.