BIST 9.704
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.432,38
HABER /  GÜNCEL

17 yıl sonra tesadüfen gördü dehşet saçtı

MARDİN'de TIR içinde bulunan cesedin sırrı çözüldü. Ekiplerin titiz çalışması sonucu, 17 yıl önce Adana'da yaşanan intihar olayı nedeniyle cinayetin işlendiği tespit edildi.

Abone ol

MARDİN'in Kızıltepe ilçesinde işlenen cinayetin altından, bir kadının 17 yıl önce gerçekleşen intiharı çıktı.

Alınan bilgiye göre, Adana'da 17 yıl önce M.T. ile ilişkisi olduğu iddia edilen ve evli olan V.K, akrabalarının bu ilişkiyi öğrenmesi üzerine sulama kanalına atlayarak intihar etti.

Olaydan sonra M.T, Adana'yı terk ederek kayıplara karıştı. İntihar eden V.K'nin erkek kardeşi Ziver Ç. (45), kız kardeşinin ölümden sorumlu tuttukları M.T'yi, 17 yıl aradan sonra, Mardin'in Kızıltepe ilçesi İpekyolu Caddesi'nde bir tırın yanında tesadüfen gördü.

İş yerine gidip silahını ve oğlu Nurullah Ç'yi (19) yanına alan Ziver Ç, M.T'yi bulunduğu tırın içerisinde öldürerek olay yerinden kaçtı.

Cinayeti araştıran İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucu, 17 yıl önce Adana'da yaşanan intihar olayı nedeniyle cinayetin işlendiği tespit edildi.

Polis, Ziver Ç. ve oğlu Nurullah Ç'yi saklandıkları evde yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.