BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.278,43
HABER /  GÜNCEL

17 yaşındaki kız 10 gündür aranıyor

Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçesi’nde evin önünden kaçırıldığı iddia edilen 17 yaşındaki Hacer Metin’den 10 gündür haber alınamıyor.

Abone ol

Şuhut’a bağlı Efe Köy’de oturan Hacer Metin, 5 Temmuz günü iddiaya göre akşam evlerinin önünde bir araca bindirilerek kaçırıldı. Olayı jandarmaya bildirdiklerini söyleyen anne Emine Metin, kendisi camideyken kızının kaçırıldığını öne sürdü.

Kardeşiyle evde oturan Hacer Metin’in dışarı çıktığı sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir araca zorla bindirilerek götürüldüğünü savunan Emine Metin, Hacer’in telefonu, eşarbı ve terliklerini kaçırıldığı yerin 20- 30 metre ilersinde bulduklarını anlattı.

ÜNİVERSİTE OKUYACAKTI

Emine Metin, "Ben camideydim kızım tuvalete gitmek için dışarı çıkmış, balkondan sürükleyip götürmüşler. Çocuğum 10 gündür kayıp, 10 gündür haber alamıyorum. Ölü mü, diri mi, sağlığından endişeliyim. Bir Özgecan olayı olmasın. Başbakanımızdan, Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyoruz. Güvenlik kuvvetlerine, nereye başvurduysak çocuğumuzu bulup vermediler. Benim çocuğum üniversiteyi kazanmıştı, okuyacaktı. Zorla kaçırdılar, zorla tutuyorlar. Kızım 10 gündür kayıp bizimle hiç iletişim kurmadı" dedi.

PSİKOLOJİMİZ BOZULDU

Baba Ali Metin de çocuğunun bulunması için yetkililere seslenerek, "Çocuğumuzun bulunmasını istiyoruz, onu okutmak istiyoruz. Bir şey yapmayacağız çocuğumuza, yine bağrımıza basacağız" diye konuştu.

Ailecek psikolojilerinin bozulduğunu, eşinin üzüntüsünden rahatsızlandığını belirten Ali Metin, diğer kızını da olaylardan etkilenmemesi için şehir dışındaki akrabalarının yanına gönderdiklerini aktardı.

Jandarma ekipleri, Hacer Metin’i kaçırdığı iddia edilen şüpheli ya da şüphelilerin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.